Двухкомнатная квартира третий этаж, Agios Nikolaos, Charilaou

Charilaou
€ 132 289
4 помещения
98 m²
2 ванные
Этаж 3
Балкон
Объявление обновлено 20.06.2024
Описание

ID: 416551

Διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού διαμέρισμα 3ου ορόφου, μικτού εμβαδού 98,42τμ και καθαρού 88,57τμ, επί των οδών Γεωργίου Παραλή & Τζαβέλλα στην περιοχή «Χαριλάου» της Θεσσαλονίκης. Η οικοδομή είναι κατασκευής του 1971.

Το διαμέρισμα έχει πρόσοψη στην οδό Γεωργίου Παραλή και καταλαμβάνει ολόκληρη την πρόσοψη της οδού αυτής και αποτελείται από 2 δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και wc.

Η οικοδομή του διαμερίσματος βρίσκεται μπροστά σε πάρκο και πεζόδρομο, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη θέα και ησυχία. Απέχει 300 μέτρα από την Λεωφόρο Κ Καραμανλή και 200μ από το Γήπεδο του Άρη. Σε μικρή ακτίνα πέριξ του ακινήτου υπάρχουν σχολεία, πάρκα, εγκαταστάσεις άθλησης, σούπερ μάρκετ και λοιπά καταστήματα τοπικού ενδιαφέροντος κι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

Η ευρύτερη περιοχή εξυπηρετείται επαρκώς από γραμμές του ΟΑΣΘ, τόσο από όσο και από το Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πρόσβαση οδικώς είναι εύκολη μέσω τοπικών κεντρικών αρτηριών Παπαναστασίου και Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Θα πραγματοποιηθούν δύο ξεχωριστοί πλειστηριασμοί (διατίθεται το 50% εξ αδιαιρέτου του διαμερίσματος ανά πλειστηριασμό) με τιμή πρώτης προσφοράς στον κάθε ένα πλειστηριασμό το ποσό των 66.144,50€. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα λάβουν χώρα την Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 (τελική ημερομηνία εγγραφής και κατάθεσης προκαταβολής στον αρμόδιο συμβολαιογράφο το αργότερο μέχρι: Παρασκευή 28 Ιουνίου).

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ προωθεί τη διαδικασία του ανωτέρω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού με εντολή της επισπεύδουσας κατ’ αποκλειστικότητα.

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κανένα νομικό ή πραγματικό ελάττωμα του/των πλειστηριαζόμενου ακινήτου και επομένως δεν φέρει καμία σχετική ευθύνη, κάθε δε ενδιαφερόμενος συμμετέχει στον πλειστηριασμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τα ακίνητα που πωλούνται μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δεν υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό τους και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εσωτερικές φωτογραφίες. Όλα τα στοιχεία που δημοσιεύονται προέρχονται από την σχετική προκήρυξη

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, 2310 241 548 (09:00 – 17:00).
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
98 m²
Помещения
4 (2 спальни, 2 другие), 2 ванные
этаж
3° этаж
другие характеристики
Внешняя планировка
Балкон
Расходы
Цена
€ 132 289
Энергоэффективность
год постройки
1981
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем