Пентхаус Νέος Κόσμος, Центр, Неос-Козмос

Неос-КозмосΝέος Κόσμος
€ 390 000
5 помещения
152 m²
2 ванные
Этаж 5
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 14.05.2024
Описание

ID: 948259

Το σπίτι των ονείρων σας... στην καρδιά του Νέου Κόσμου, όπου η πολυτέλεια συναντά την πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα. Αυτό το διαμέρισμα στον 5ο όροφο προσφέρει μια απαράμιλλη θέα της Αθήνας, με εμβληματικά ορόσημα όπως η Ακρόπολη, ο λόφος Φιλοπάππου, το βουνό του Λυκαβηττού, Το Μόν Παρνέ, ο Πειραιάς και το αστραφτερό Αιγαίο Πέλαγος.
Με έκταση 152 τ.μ., αυτή η σχολαστικά ανακαινισμένη ιδιοκτησία διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική κατάσταση, ιδανική για όσους εκτιμούν τόσο το στυλ όσο και την άνεση. Αυτό το διαμέρισμα χτίστηκε το 1984 και ανακαινίστηκε το 2022 και προσφέρει έναν απρόσκοπτο συνδυασμό διαχρονικής κομψότητας και σύγχρονων ανέσεων.
Η εσωτερική διαρρύθμιση περιλαμβάνει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, δύο σαλόνια και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, παρέχοντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.
Διαθέτοντας κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, κλιματισμό, ηλιακό σύστημα νερού και μπόιλερ, η άνεση είναι εξασφαλισμένη όλο το χρόνο. Το ακίνητο προσφέρει επίσης κουφώματα αλουμινίου και ξύλινα με μονά παράθυρα, εξασφαλίζοντας ενεργειακή απόδοση με ενεργειακό πιστοποιητικό C.
Τα δάπεδα είναι διακοσμημένα με συνδυασμό πολυτελών ξύλινων και μαρμάρων φινιρισμάτων, προσθέτοντας στη συνολική χλιδή του χώρου.
Η άνεση είναι το κλειδί, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως το μετρό, το τραμ και το ηλεκτρικό τρένο, καθώς και διάφορες ανέσεις όπως σχολεία, πλατείες, εκκλησίες, νηπιαγωγεία, αγορές, εμπορικά κέντρα και κέντρα διασκέδασης.
Αυτή η μοναδική κατοικία όχι μόνο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, αλλά και περιβάλλεται από τη φύση, προσφέροντας θέα στη θάλασσα, τα βουνά και τους χώρους πρασίνου.
Με προσανατολισμούς προς τα δυτικά, βορειοδυτικά, νοτιοδυτικά, βόρεια και νότια, το φυσικό φως πλημμυρίζει το διαμέρισμα, δημιουργώντας μια φωτεινή και ευάερη ατμόσφαιρα.
Πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως σίτες, σκηνές, ανελκυστήρας, αποθηκευτικός χώρος, πόρτα ασφαλείας, CCTV και τριφασικό ρεύμα εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια.
Σε μια ήσυχη γειτονιά, αυτό το γωνιακό ρετιρέ διαμέρισμα είναι ένα σπάνιο εύρημα στην πολυσύχναστη πόλη της Αθήνας, προσφέροντας ένα ήσυχο καταφύγιο μέσα στην αστική ζωντάνια.
Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το πολυτελές καταφύγιο με €390.000.
Ζήστε την επιτομή της αστικής ζωής με απαράμιλλη θέα και άνεση στον Νέο Κόσμο. Athens Living, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2114148285, email: info@athens-living.com, website: www.athens-living.com
Характеристики
договор
Продажа
типология
Пентхаус | Элитная недвижимость
Площадь
152 m²
Помещения
5 (3 спален, 2 другие), 2 ванные
этаж
5° этаж, с лифтом
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Расходы
Цена
€ 390 000
Энергоэффективность
год постройки
1984
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем