1/14

Отдельный дом на одну семью μπαρουτσι, Chondros, Viannos

ViannosΜΠΑΡΟΥΤΣΙ
€ 250 000
5+ помещения
270 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 23.08.2024
Описание

ID: 5121

Πωλείται Ημιτελής 2όροφη κατοικία σε οικισμό κατοικιών στην περιοχή Καστρί – Κερατόκαμπου Νότια του Ηρακλείου Κρήτης . Χώρα Ελλάδα . Τιμή πώλησης 250.000,00 ευρώ .

Η κατοικία ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2002 και βρίσκεται σε ένα μικρό οικισμό από κατοικίες το γνωστό στην περιοχή Γερμανικό χωριό (34°59'59.06"Β, 25°21'21.17"Α) το οποίο οραματίστηκε – σχεδίασε – υλοποίησε η διαχειρίστρια της εταιρίας AT SECOND CHANCE I.K.E και πούλησε σε πελάτες της. Το ακίνητο έχει απεριόριστη θέα το Λιβυκό πέλαγος . Η απόσταση από την Θάλασσα είναι περίπου 900 μ. και έχει 250 μ. υψόμετρο από την επιφάνεια της . Η μοναδική τοποθεσία της με την μοναδική θεά του Λιβυκού Πελάγους την καθιστά μια από τις πιο δελεαστικές προτάσεις για αγορά .

Γενικά Χαρακτηριστικά Κατοικίας.

• Η κατοικία έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφάνειας 4.000,00 τ.μ.

• Είναι επενδυμένη με πέτρα εξωτερικά όλη η κατοικία .

• Αποτελείται από 2 ορόφους Ισόγειο και Α’ όροφος συνολικής επιφάνειας 270,00 τ.μ από τα οποία 100,00 τ.μ είναι το Ισόγειο και 170,00 ο Α’ Όροφος.

• Στην κατοικία έχουν γίνει εργασίες Θεμελίωσης εξωτερικής και εσωτερικής τοιχοποιίας στον Α’ Όροφο.

• Έχει γίνει μερική διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου όπως επίσης έχουν πραγματοποιηθεί τα μπαλκόνια και οι βεράντες περιμετρικά της κατοικίας. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας πισίνας ανατολικά της κατοικίας .

Δυνατότητα εκμετάλλευσης Ακινήτου :

Η εταιρία At Second Chance προτείνει το συγκεκριμένο ακίνητο για:

• Για ιδία χρήση για ανθρώπους που θέλουν να αποτραβηχτούν σε μια ήσυχη τοποθεσία απολαμβάνοντας ήσυχες στιγμές εκμεταλλευόμενος την φύση 100% .

• Επενδυτικά . Η κατοικία μπορεί να χωριστεί. Κάθε όροφος μπορεί να γίνει μια ανεξάρτητη κατοικία Ισόγειο και Α’ Όροφος αντίστοιχα και να μισθωθούν χειμώνα – καλοκαίρι λόγω της μεγάλης τουριστικής ζήτησης που έχει η περιοχή δεδομένου και του νέου Διεθνές Αεροδρομίου που θα ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια στην περιοχή Καστέλλι σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από το ακίνητο .

• Η εταιρία μας αναλαμβάνει και την αποπεράτωση της κατοικίας παραδίδοντας την στον πελάτη με το κλειδί στο χέρι .

Περιγραφή Περιοχής

• Το οικόπεδο βρίσκεται δίπλα από τους οικισμούς Καστρί - Κερατόκαμπο . Η περιοχή είναι ένας ωραίος και ήσυχος τουριστικός προορισμός, αφού κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες έρχονται να απολαύσουν τις διακοπές τους σε αυτόν τον τόπο. Η παραλία του Κερατόκαμπου απλώνεται προς τα ανατολικά έως την έξοδο του Κερατοκαμπίτη ποταμού. Το δυτικό τμήμα έχει άμμο και είναι οργανωμένο. Προς τα ανατολικά τα πράγματα γίνονται πιο ήρεμα για αυτούς που επιθυμούν ησυχία. Επίσης υπάρχουν υπέροχες ταβέρνες στις οποίες ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει φρέσκο ψάρι ή κρέας της επιλογής του από ντόπιους παραγωγούς. Ακριβώς από κάτω από το ακίνητο βρίσκονται οι παραλίες Σκούρος , Ληστής κάποιες από τις πιο φημισμένες παραλίες του Νότιου άξονα της Κρήτης . Και δυτικά του οικισμού βρίσκεται ο Τσούτσουρας, σε απόσταση 5 χλμ. ο οποίος είναι ένας παραθαλάσσιος τουριστικός προορισμός. .
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Лифт
Нет
Площадь
270 m²
Помещения
5+
Спальни
6
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
Информация о ценах
Цена
€ 250 000
Цена за м²
926 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2002
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+11 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем