Двухкомнатная квартира Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Ampelokipoi, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - PentagonΑμπελόκηποι - Πεντάγωνο
€ 250 000
3 помещений
67 m²
1 ванная
Этаж 4
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 05.06.2024
Описание

ID: 902000

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το TOPOS διατίθεται ένα εκπληκτικό διαμέρισμα στην περιοχή Αμπελόκηποι, στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας κατασκευής 2010. Είναι 67 τ.μ. και προσφέρει μια άνετη διαμονή με 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, ανοιχτή κουζίνα και καθιστικό. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει και boiler για ζεστό νερό.
Το διαμέρισμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Οι ενεργειακές του επιδόσεις πιστοποιούνται με βαθμό Β+, ενώ τα δάπεδα είναι επικαλυμμένα με πλακάκια. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης καλοριφέρ, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια για καλύτερη θερμομόνωση, και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την άνεση και την ποιότητα διαβίωσης.
Το διαμέρισμα απολαμβάνει μια εξαιρετική τοποθεσία, με θέα προς το Λυκαβηττό, δίπλα στον Άρειο Πάγο. Επιπλέον, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από μέσα μαζικής μεταφοράς, metro, σχολεία, σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα.
Το διαμέρισμα είναι γωνιακό και διαμπερές, επιπλέον διαθέτει ασανσέρ και πρόσβαση/ράμπα για ΑΜΕΑ. Είναι ιδανική επιλογή τόσο για οικογενειακή κατοικία όσο και για επαγγελματική χρήση ή επένδυση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα είναι ήδη μισθωμένο, με δυνατότητα (όχι υποχρέωση) συνέχισης της μίσθωσης. Επιπλέον, διαθέτει θέση στάθμευσης στο υπόγειο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για όσους αναζητούν ένα άνετο και ποιοτικό καταφύγιο στην καρδιά της πόλης.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
67 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
4° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 250 000
плата за кондоминиум
€ 20/месяц
Энергоэффективность
год постройки
2010
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
B+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем