Двухкомнатная квартира второй этаж, Terpsithea, Glyfada

Glyfada
€ 300 000
3 помещений
81 m²
1 ванная
Этаж 2
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 21.05.2024
Описание

ID: W-02VU65

Αυτό το μικρό αλλά άνετο και με ωραία διαρρύθμιση διαμέρισμα των 81 τ.μ. αναζητά τον νέο του ιδιοκτήτη και την ευχάριστη διάθεσή του.

Είναι κατασκευής 1990, 2ου ορόφου διαμέρισμα το όποιο διαθέτει ένα άνετο σαλόνι με ωραίο μπαλκόνι, 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο.
Τα δάπεδα είναι από πλακάκι στους χώρους καθιστικού και laminate στους χώρους των υπνοδωματίων, του χολ και της κουζίνας. Το διαμέρισμα έχει αυτόνομη θέρμανση, πόρτα ασφαλείας και συναγερμό, ενώ διαθέτει επίσης στεγασμένο χώρο στάθμευσης στην πυλωτή καθώς και αποθήκη 8 τ.μ. στο υπόγειο.

Βρίσκεται σε πολύ καλό και κομβικό σημείο στην Άνω Γλυφάδα με εύκολη πρόσβαση και κοντινή απόσταση στην τοπική αγορά , supermarket, σχολεία και άλλες ανέσεις που εξυπηρετούν την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 5 όροφη πολυκατοικία δεν εφάπτεται με κανένα άλλο κτίριο. Ένα ιδανικό διαμέρισμα για οικογένεια ή ζευγάρι.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπό διαδικασία έκδοσης.

Περιγραφή Τοποθεσίας

Τοποθεσία: Η Γλυφάδα είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθηναϊκής Ριβιέρας με πολυσύχναστη εμπορική κίνηση στη διάρκεια της ημέρας και με ζωντανή νυχτερινή ζωή μέχρι το σούρουπο. Αποτελεί έναν προορισμό μόδας με πολλές επώνυμες μπουτίκ αλλά και πολλά εμπορικά μαγαζιά με άποψη και στυλ. Φραγμένο στην μία πλευρά της πόλης από το μοναδικό γήπεδο γκολφ με τις 18 τρύπες και δίπλα από αυτό με μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, η Γλυφάδα υπόσχεται να προσφέρει το καλύτερο για όλους τους τρόπους ζωής.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ένας σύγχρονος παραθαλάσσιος προορισμός με εύκολη πρόσβαση στις παραλίες, τα καφέ, τα εστιατόρια και τα καλοκαιρινά beach bar και κλαμπ. Η Γλυφάδα είναι κοντά στα διεθνή σχολεία και αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανατροφή των παιδιών, διαθέτει πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας, γυμναστικής και αθλητισμού και αποτελεί μια επιλογή επένδυσης με ανταποδοτικά οφέλη. Επίσης, στην περιοχή συναντάς κινηματογράφους, μοντέρνες μπουτίκ, εστιατόρια για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μπαρ, έντονη υπαίθρια ζωή και μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες κατά μήκος της ακτής.
Προσβασιμότητα: Η Γλυφάδα συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με το μετρό, το τραμ και τα λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας γρήγορη απόδραση στα νησιά και 35 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Η Γλυφάδα ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα και με το νέο έργο ανακατασκευής του Ελληνικού, είναι έτοιμο να βιώσει μια ισχυρή άνοδο των τιμών των ακινήτων.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
81 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
2° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Общий сад
Расходы
Цена
€ 300 000
Энергоэффективность
год постройки
1990
отопление
Автономное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем