1/25

Отдельный дом на одну семью Λεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος, Chios town, Chios

ChiosΛεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος
€ 875 000
3 помещений
90 m²
2 ванные
Нет Лифт

Пометка

Объявление обновлено 14.08.2024
Описание

ID: 53228

Κωδικός ακινήτου: 53228 - Χίος Πόλη Χίου Κοντάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 90.80 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από γρανίτη, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, A/C, σίτες, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, φωτοβολταικά, ανοιχτωσιά απόσταση από πόλη 2500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 800 μέτρα - Τιμή: 875.000 €
Πωλείται, στο πολυτελές – eco friendly συγκρότημα κατοικιών, Μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 90,80 τ.μ.
Εντυπωσιακό σε όγκο και με γνώμονα το σύγχρονο design, αυτό το συγκρότημα κατοικιών στην Χίο, ξεχωρίζει για την αισθητική προσέγγιση μιας πολυτελούς βίλας.
Ο εσωτερικός χώρος αναπτύσσεται σε ενιαίο διαμπερές σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, ιδανικός χώρος για χαλάρωση όπου τα μεγάλα ανοίγματα προσφέρουν μαγευτική θέα. Ένα ensuite υπνοδωμάτιο με δικό του λουτρό να παρέχει απόλυτη ιδιωτικότητα και πολυτέλεια, ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο που προσφέρει άπλετη θέα στην πισίνα 325 τ.μ. και τους κοινόχρηστους χώρους και ακόμη ένα λουτρό.
Ο ημιυπαίθριος χώρος του ακινήτου επιφάνειας 69,10 τ.μ. μοιάζει να συνομιλεί με τον περιβάλλοντα χώρο του, μέσω των κήπων αποκλειστικής και κοινόχρηστης χρήσης.
Η κατοικία διαθέτει αλουμίνια βαρέως τύπου με ηλεκτρικά κουφώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση κορυφαίας εταιρείας, κλιματισμό αρίστης ποιότητας, σύστημα αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού ώστε να απολαμβάνετε καθαρό και υγιεινό νερό, φωτοβολταϊκά πάνελ (PV panels), ώστε να παράγεται την δική σας ενέργειας από τον ήλιο, για οικονομία και φιλικότητα προς το περιβάλλον, θερμομόνωση και ειδική μόνωση στα θεμέλια.
Στις παροχές του συγκροτήματος περιλαμβάνονται χώρος αναψυχής με BBQ, άνετος χώρος στάθμευσης αποκλειστικής χρήσης και παιδική χαρά όπου φέρνουν την διασκέδαση απευθείας στο σπίτι σας.
Πρόκειται για μία μονοκατοικία με κομψότητα, σύγχρονη άνεση και πρότυπο χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να κανονίσετε μια ξενάγηση!


Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
1
Лифт
Нет
Площадь
90 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, напольное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из тройного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 875 000
Цена за м²
9 722 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем