Студия отличное состояние, нулевой этаж, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 250 000
2 помещения
60 m²
1 ванная
Этаж T
Нет Лифт
Меблировано
Объявление обновлено 23.05.2024
Описание

ID: 3-39


Δίπλα στην Αμερικανική πρεσβεία σε μια από τις πιο ασφαλείς περιοχές της Αθήνας,  250 μέτρα από το μετρό, σε  κοντινή απόσταση από την πλατεία Κολωνακίου και τον Λυκαβηττό.
Πωλείται αποκλειστικά από την Osmosis Real Estate πολυτελές διαμέρισμα 60 τμ, ανακαινισμένο το 2024 με την τελευταία λέξη της μόδας, άριστης ποιότητας έπιπλα και ηλεκτρονικές συσκευές. Σχεδιασμένο με προδιαγραφές υψηλής αισθητικής αποτελείται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο, μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο με δυο νιπτήρες. 
Ιδανική περίπτωση για επένδυση βραχυπρόθεσμης μίσθωσης ή και μακρoπρόθεσμης λόγω του εξαιρετικού σημείου στο οποίο βρίσκεται.
Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία επιπλέον κρυφή χρέωση! Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του Νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
60 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 250 000
плата за кондоминиум
€ 15/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1964
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, блок питания
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем