Односемейная вилла, новая, 170 m², Saronida center - beachside area, Saronida

Saronida
€ 800 000
4 помещения
170 m²
3 ванных
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 28.05.2024
Описание

ID: 16061


Κωδικός ακινήτου: 16061 - Υπόλοιπο Αττικής Σαρωνίδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ μία εντυπωσιακή βίλα, η οποία βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 620 τ.μ. και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ευρύχωρο σαλόνι και κουζίνα, 3 μπάνια και πολλούς άνετους χώρους. Η κατασκευή της είναι υπό εξέλιξη το 2024, με αυστηρές προδιαγραφές ενεργειακής απόδοσης και έχει αποκτήσει πιστοποίηση Α+.

Η θέρμανση γίνεται με αντλία θερμότητας, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια. Το δάπεδο είναι επενδυμένο με όμορφα πλακάκια και ξύλο, ενώ η πόρτα είναι θωρακισμένη για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η βίλα διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες για μεγαλύτερη ευκολία στην οργάνωση του χώρου, αλλά και ανελκυστήρα για εύκολη μετακίνηση στα διαφορετικά επίπεδα. Το κτήριο είναι προσβάσιμο από ΑΜΕΑ και διαθέτει πάρκινγκ και αποθήκη.

Στον υπέροχο κήπο έχει δημιουργηθεί ένα χώρος χαλάρωσης με θέα στη θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και την ομορφιά της περιοχής. Επιπλέον, υπάρχει πισίνα για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και τζάκι για τις κρύες χειμωνιάτικες βραδιές.

Η βίλα διαθέτει πολλές πρόνοιες για μελλοντικές εγκαταστάσεις, όπως προεγκατάσταση για κλιματισμό, θέρμανση ανά επίπεδο, συναγερμό και συναγερμό κάμερας. Επιπλέον, διαθέτει και ηλιακό θερμοσίφωνα και φωτοβολταϊκά για εξοικονόμηση ενέργειας. Το dressing room και το laundry room είναι μερικά ακόμα από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η υπέροχη βίλα.

Η θέση του ακινήτου είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και αξιοθέατα. Τα μπαλκόνια της βίλας, συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ., προσφέρουν μια απίστευτη θέα στη θάλασσα και στο γύρω τοπίο. Η τιμή πώλησης της βίλας είναι 800.000 €, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα πολυτελή χαρακτηριστικά της. Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε οικοδεσπότες αυτής της μοναδικής βίλας στη Σαρωνίδα.
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
170 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Частный сад
Расходы
Цена
€ 800 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем