Двухкомнатная квартира отличное состояние, первый этаж, Ano Agios Ioannis, Dafni

Dafni
€ 1 000/месяц
3 помещений
105 m²
1 ванная
Этаж 1
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 27.05.2024
Описание

ID: W-02VWBU

Προσφέρεται προς ενοικίαση διαμέρισμα 1ου ορόφου 105 τ.μ. σε μονοκατοικία Αθηναϊκής αρχιτεκτονικής του 1950. Το διαμέρισμα συνδυάζει τη γοητεία της κλασικής αρχιτεκτονικής με τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης.

Χαρακτηριστικά του διαμερίσματος:

Δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ντουλάπες και άφθονο φυσικό φως.
Ένα μοντέρνο μπάνιο με όλες τις απαραίτητες ανέσεις.
Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές (φούρνος, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων) και φυσικό αέριο.
Άνετο σαλόνι που οδηγεί σε μπαλκονάκι με αστική θέα με γλάστρες .
Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα από την κουζίνα βγαίνεις στην μεγάλη ταράτσα 120 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης, μπάρμπεκιου και κοινωνικές εκδηλώσεις. Η ταράτσα προσφέρει θέα στην περιοχή και άφθονο χώρο για κάθε είδους δραστηριότητα.
Πίσω μπαλκόνι με θέα σε κήπο: Το πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος προσφέρει απρόσκοπτη θέα σε έναν καταπράσινο κήπο, δημιουργώντας ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον.
Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο: Διαμέρισμα με σύστημα αυτόνομης θέρμανσης, παρέχοντας θέρμανση, ζεστό νερό και φυσικό αέριο για την κουζίνα.
Κλιματισμός για άνεση όλο το χρόνο.
Διπλά τζάμια και πόρτα ασφαλείας για μέγιστη ησυχία και ασφάλεια.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, κοντά σε καταστήματα, σχολεία και μέσα μαζικής μεταφοράς, κάνοντας την καθημερινή ζωή ευκολότερη.

Ιδανικό για: Επαγγελματίες, ζευγάρια ή μικρές οικογένειες που αναζητούν μια ποιοτική κατοικία με μοναδικά χαρακτηριστικά σε ένα ήσυχο και φιλικό περιβάλλον.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Δάφνη Αττικής: Τοποθεσία και περιβάλλον του ακινήτου

Τοποθεσία: Η Δάφνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και συνορεύει με τις περιοχές Νέα Σμύρνη και Νέο Κόσμο. Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι ένας από τους πιο μικρούς σε έκταση δήμους της Αττικής. Η Δάφνη ήταν από τις πρώτες περιοχές των νοτίων προαστίων που απέκτησαν τη δική τους γραμμή μετρό. Η περιοχή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας ενώ στη Δάφνη αναπτύσσεται ένας δραστήριος εμπορικός πεζόδρομος με πλήθος εστιατορίων και κέντρων εστίασης, ενώ σε μικρή χιλιομετρική απόσταση βρίσκεται και το Athens Metro Mall, ένα καταπληκτικό κέντρο για αγορές και ψυχαγωγία. Παράλληλα, στα διοικητικά όρια της Δάφνης στεγάζεται η Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) με αποτέλεσμα πλήθος φοιτητών να επιλέγουν την περιοχή για αναζητήσουν κατοικία. Προσβασιμότητα: Η Δάφνη εξυπηρετείται από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ καθώς και από τη γραμμή 2 του μετρό. Επενδυτική Δυναμική: Η Δάφνη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира
Площадь
105 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
1° этаж
другие характеристики
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Расходы
Цена
€ 1 000/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1947
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем