Пентхаус Μαρούσι, Neo Terma, Marousi

MarousiΜαρούσι
€ 430 000
4 помещения
144 m²
2 ванные
Этаж 5
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 27.05.2024
Описание

ID: 956350

Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 5ος, στην περιοχή: Μαρούσι - Νέο Τέρμα. Το εμβαδόν του σπιτιού είναι 144 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας άνετους και καλοσχεδιασμένους χώρους. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master, προσφέροντας ιδιωτικότητα και άνεση. Τα δύο μπάνια είναι εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες παροχές, ενώ η κουζίνα είναι ευρύχωρη και λειτουργική, ιδανική για μαγειρική και καθημερινή χρήση. Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και φωτεινό, ιδανικό για χαλάρωση και φιλοξενία.

Το σπίτι διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, εξασφαλίζοντας ζεστασιά κατά τους χειμερινούς μήνες. Επιπλέον, υπάρχει κλιματισμός για δροσιά το καλοκαίρι. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας και το boiler παρέχουν ζεστό νερό καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, προσφέροντας άριστη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Το σπίτι διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό που βρίσκεται υπό έκδοση και τα δάπεδα είναι ξύλινα, προσφέροντας μία ζεστή και κομψή αίσθηση. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έτοιμο για άμεση κατοίκηση.

Η θέα είναι ανοιχτή και το σπίτι έχει δυτικό προσανατολισμό, εξασφαλίζοντας άπλετο φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βρίσκεται κοντά σε σχολείο, εμπορικό κέντρο και το κέντρο της πόλης, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και καταστήματα. Το σπίτι είναι ρετιρέ, προσόψεως, φωτεινό και διαμπερές, με άνετη πρόσβαση για άτομα με αναπηρίες (ράμπα/πρόσβαση για ΑΜΕΑ). Επιπλέον, διαθέτει τέντες, ανελκυστήρα, αποθήκη και κήπο. Η πόρτα ασφαλείας προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και η δυνατότητα νυχτερινού ρεύματος βοηθά στη μείωση των εξόδων ηλεκτρικής ενέργειας. Επιτρέπονται επίσης τα κατοικίδια, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες με ζώα.

Συνολικά, αυτό το ακίνητο προσφέρει μία άνετη και πολυτελή διαβίωση, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εξοπλισμό, σε μία προνομιακή τοποθεσία.Τιμή: €430.000. CCRE GROUP , Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2130223537, email: info@ccre.gr, website: https://www.ccre.gr/
Характеристики
договор
Продажа
типология
Пентхаус
Площадь
144 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
5° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Общий сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 430 000
Энергоэффективность
год постройки
1980
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем