Односемейная вилла Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παλιούρι 63085, Paliouri, Pallini

PalliniΜεγάλου Αλεξάνδρου, Παλιούρι 63085
€ 1 250 000
4 помещения
163 m²
3 ванных
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 29.05.2024
Описание

ID: D004

Αφεθείτε στην επιτομή της παράκτιας πολυτέλειας με αυτή τη βίλα στο Παλιούρι Χαλκιδικής.// Βίλα στο Παλιούρι σε προνομιακή τοποθεσία περιτριγυρισμένη από τη φύση σε μια ήσυχη περιοχή δίπλα στη θάλασσα. Αυτή η βίλα 163 τ.μ. αποτελείται από 2 επίπεδα και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, ενιαία κουζίνα/σαλόνι. Το ακίνητο διαθέτει ιδιωτικό σύστημα θέρμανσης, αντλία θερμότητας, μοντέρνα δάπεδα με πλακάκια, θέα στη θάλασσα, εξαρτήματα παραθύρων αλουμινίου, θωρακισμένη πόρτα, χώρο στάθμευσης, αποθήκη, κήπο 750, ιδιωτική πισίνα, σύστημα συναγερμού, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτό χώρο, προεγκατάσταση για έξυπνη διαβίωση στο σπίτι και πολλά άλλα. Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2024 με τα καλύτερα υλικά. . Ενεργειακή κλάση κτιρίου: Α+ Απόσταση απο θάλασσα 20 μέτρα

Ένα σύγχρονο αριστούργημα, αυτή η νέα κατοικία παντρεύει άψογα τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με τη μεσογειακή γοητεία.
Οι κομψές καθαρές γραμμές και το όμορφο πέτρινο εξωτερικό δημιουργούν μια εντυπωσιακή οπτική έκκληση, που συμπληρώνεται από βεράντες καλυμμένες με πέργκολα και διαμορφωμένους κήπους.

Μπείτε σε έναν κόσμο ηρεμίας και κομψότητας καθώς εξερευνάτε το υπαίθριο καταφύγιο, το οποίο διαθέτει πισίνα και όμορφο κατάστρωμα με θέα στη θάλασσα.
Μεγάλα ανοίγματα παραθύρων προσκαλούν το παράκτιο φως να διαπεράσει το εσωτερικό, ενισχύοντας την ευρύχωρη αίσθηση της κατοικίας δύο επιπέδων.

Ελάτε να δείτε Αυτή η παραθαλάσσια ζωή στα καλύτερά της - όπου η αρχιτεκτονική κομψότητα συναντά τη γαλήνια ομορφιά της ακτογραμμής της Χαλκιδικής. Καλέστε μας για να δείτε **Ενθουσιώδεις πωλητές
Характеристики
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
163 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
2 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 1 250 000
Энергоэффективность
год постройки
2000
состояние
Отличное / Отремонтированное
энергетическая сертификация
Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем