1/5

Участок под застройку Продажа

LitochoroΠαιδείας , Διόν Όλυμπος 600 63, Ελλάδα
€ 43 000
600 m²

Пометка

Объявление обновлено 04.09.2024
Описание

ID: ΕΤ1113

Λιτόχωρο – Οικισμός «ΠΑΙΔΕΙΑ»: Πωλείται προνομιακό οικόπεδο, πλήρως άρτιο και οικοδομήσιμο, που βρίσκεται στον γραφικό παραθεριστικό οικισμό "ΠΑΙΔΕΙΑ". Αυτό το επιθυμητό οικόπεδο διαθέτει εμβαδόν 600 τ.μ., με συντελεστή δόμησης 0,2, επιτρέποντας δόμηση έως 120 τ.μ. Το οικόπεδο διαθέτει εκτεταμένη πρόσοψη σε ασφαλτοστρωμένο δημοτικό δρόμο, διαστάσεων 22,86 μέτρων, και προσφέρει εκπληκτική, ανεμπόδιστη περιφερειακή θέα χάρη στην πλεονεκτική του θέση και την ήπια κλίση του κατά μήκος των 26,25 μέτρων βάθος. Ο οικισμός είναι εξοπλισμένος με ολοκληρωμένη υποδομή, συμπεριλαμβανομένου δικτύου ύδρευσης από εσωτερική γεώτρηση με διανομή σε κάθε οικόπεδο, ηλεκτρική ενέργεια και καλά οργανωμένο σύστημα αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων υδάτων που απαιτεί σύνδεση με τελικό δέκτη. Αυτό το οικόπεδο είναι ιδανικό για την κατασκευή μιας ονειρεμένης εξοχικής κατοικίας, συνδυάζοντας τη γαλήνια ομορφιά των βουνών και τη γοητεία της θάλασσας. Βρίσκεται στους πρόποδες του μαγευτικού Ολύμπου και μόλις 2 χλμ. από τις παρθένες παραλίες της Πλάκας Λιτοχώρου και της Λεπτοκαρυάς, αυτή η τοποθεσία προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Μια εξαιρετική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε! Τιμή: 43.000 € | Κωδικός Ακινήτου: #ET1113

 

Κτηματική Εταιρεία Τζέμης:

 

Η Tzemis Real Estate, με έδρα την οδό Τσιμισκή 77 στον 5ο όροφο, είναι ένας εξέχων παίκτης στην αγορά ακινήτων της Θεσσαλονίκης. Με εξειδίκευση στην αγορά και πώληση κατοικιών και εμπορικών ακινήτων, η εταιρεία φημίζεται για την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό της. Η ομάδα της Tzemis Real Estate αποτελείται από μερικούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη, γνωστούς για την εκτεταμένη γνώση των τιμών και των τάσεων της αγοράς. Οι γνώσεις και η τεχνογνωσία τους μπορούν να αποδειχθούν ανεκτίμητες για τις ανάγκες σας σε ακίνητα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

 

Τηλέφωνο: 2310273747

Email: tzemis.real@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.tzemis.gr

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες ή να προγραμματίσετε μια προβολή. Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία ακίνητης περιουσίας!

Характеристики
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Типология
Участок под застройку
Площадь
600 m²
Доступ к дороге / преимущественное право проезда
С автострады
Другие характеристики
  • Расположение юг, запад
Информация о ценах
Цена
€ 43 000
Цена за м²
72 €/m²
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+2 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем