Студия Ερεσσού, 16, Neapoli Exarcheion, Exarchia - Neapoli

Exarchia - NeapoliΕρεσσού, 16
€ 680/месяц
2 помещения
45 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 29.05.2024
Описание

ID: EK-6779619

Ηλιόλουστο και άνετο διαμέρισμα, στην καρδιά της Αθήνας, ευρύχωρο με μια μικρή αυλή για να καθίσετε έξω. Το σαλόνι μπορεί να τροποποιηθεί για να φιλοξενήσει ένα ακόμη άτομο σε καναπέ-κρεβάτι. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο λόφο του Λυκαβηττού, το αρχαιολογικό μουσείο και το εμπορικό κέντρο Κολωνακίου, 25' με τα πόδια για να φτάσετε στην Ακρόπολη και την Πλάκα. Μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα, κινηματογράφοι βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά σε μια πολυσύχναστη περιοχή!

Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πρόσφατα. Το κτίριο έχει επίσης ανακαινιστεί, είναι ασφαλές και ήσυχο. Διαθέτει σύστημα ασφαλείας/συναγερμού.

Ενδιαφέρομαι να νοικιάσω το διαμέρισμα για τουλάχιστον 1 χρόνο. Τα κοινόχρηστα και οι λογαριασμοί ρεύματος δεν περιλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης. Για να υπογράψω το συμβόλαιο ζητάω προκαταβολή 2 μηνών συν το μηνιαίο ενοίκιο και 150 ευρώ για τα κοινόχρηστα. Ο λογαριασμός νερού περιλαμβάνεται στον λογαριασμό κοινής ωφέλειας. Υπάρχει ένας μετρητής μέσα στο κτίριο που μετρά την κατανάλωση νερού σε κάθε διαμέρισμα.

Τα διακοσμητικά και τα λευκά είδη, όπως και τα χαλιά δεν παρέχονται. Επίσης, δεν παρέχονται τα κουζινικά σκεύη και τα είδη της μαγειρικής.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира
Площадь
45 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
1° этаж, с лифтом
другие характеристики
Балкон
Меблировано
Расходы
Цена
€ 680/месяц
плата за кондоминиум
€ 60/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1970
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на метане
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник