Двухкомнатная квартира отличное состояние, нулевой этаж, Dikigorika, Вуле

Вуле
€ 2 000/месяц
3 помещений
82 m²
3 ванных
Этаж T
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 29.05.2024
Описание

ID: W-02VO3P

Η ENGEL & VOLKERS παρουσιάζει αποκλειστικά αυτό το Smart διαμέρισμα με κήπο σε ένα ήσυχο, καταπράσινο μέρος της VOULA, μόλις 50 μέτρα από την παραλία και μαγαζιά της Βούλας. Έχει υποστεί μια ανακαίνιση υψηλής ποιότητας χωρίς έξοδα και λεπτομέρειες και σίγουρα θα καταπλήξει και τους πιο απαιτητικούς ενοικιαστές.

Το ακίνητο είναι φρεσκοβαμμένο παντού σε καταπραϋντικά χρώματα και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με πρόσφατα εξοπλισμένες εντοιχισμένες ντουλάπες και εντοιχισμένους κάθετους φεγγίτες.

Υπάρχουν δύο εκπληκτικά μπάνια επηρεασμένα από μια σκανδιναβική αίσθηση του Hygge και υπάρχει ένας πολύ φιλόξενος χώρος καθιστικού που κοσμείται από ένα γενναιόδωρο ιδιωτικό μπαλκόνι σε κάθε πλευρά του διαμερίσματος για υπαίθρια διασκέδαση.

Διαθέτει επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα τελευταίας τεχνολογίας με μυστικό φωτισμό, πλακάκια Subway και ένα κομψό Clerestory παράθυρο με έμφαση.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:
- Νέες μονάδες κλιματισμού
- Νέα θερμαντικά σώματα
- Wifi οπτικών ινών
- Νέα παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια
- Νέες τέντες για προστασία της ιδιωτικής ζωής
- Χώρος αποθήκευσης και πλυντηρίου
- Τζάκι
- Πολύ λίγα μηνιαία έξοδα κοινής ιδιοκτησίας
- Ενεργειακό πιστοποιητικό με βαθμολογία Β
- Πρόσφατα μονωμένο
- Πρίζες USB για επαναφόρτιση
- Μικρά κατοικίδια εσωτερικού χώρου ευπρόσδεκτα!

Το σπίτι διαθέτει ψηλά ταβάνια, δίνοντας στους ενοίκους μια αίσθηση χώρου, φωτός και ασφάλειας με τα Smart ηλεκτρικά ρολά, τα διπλά τζάμια, τις πόρτες ασφαλείας, το σύστημα συναγερμού και την κάμερα ασφαλείας.

Αυτό το άνετο διαμέρισμα περιβάλλεται από πράσινο και έχει αποκλειστική χρήση μιας βεράντας κήπου και ενός εξωτερικού ζεστού και κρύου ντους, χρήσιμου μετά από μια μέρα στην παραλία. Ιδανικό για εκείνον τον ενοικιαστή που του αρέσει η εύκολη διαβίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις!

*Καλοδεχούμενα μικρά κατοικίδια σε εσωτερικούς χώρους

Τοποθεσία: Η Βούλα είναι μια προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά μακριά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή με μοντέρνες μπουτίκ, wine-bar, καφέ, εστιατόρια, μια υπέροχη ακτή και ένα καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Διαθέτει ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια και τράπεζες και είναι κοντά σε διεθνή σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβάσιμο με λεωφορείο για το κέντρο της πόλης και τη Γλυφάδα, τον πλησιέστερο εμπορικό κόμβο και μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Απέχει δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το σημαντικότερο νέο έργο ανάπτυξης ακινήτων στο Ελληνικό.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
82 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 2 000/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1975
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, блок питания
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем