1/8

Участок под застройку Продажа

KolimvariΚαλάμι
€ 80 000
4 264 m²

Пометка

Объявление обновлено 06.06.2024
Описание

ID: EK-6782559

Η ιδιοκτησία βρίσκεται σε μία ηλιόλουστη τοποθεσία στους πρόποδες ενός λόφου, σε απόσταση περίπου 40' από την πόλη των Χανίων ή 55' από το αεροδρόμιο.

Το ακίνητο περιέχει ένα εξαιρετικά παραγωγικό ελαιώνα με 120 ελαιόδεντρα σε χωράφι ήπιας κλίσης, με πρόσοψη 34 μέτρων σε δημόσια αγροτική οδό, ακριβώς δίπλα στο οικόπεδο υπάρχουν παροχές σε ρεύμα και νερό.
Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για την κατασκευή εξοχικής - μόνιμης κατοικίας ή συγκροτήματος κατοικιών, καθώς το οικόπεδο των 4.264,06τμ βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον, παρέχοντας την δυνατότητα δόμησης 191τμ για οικία ή 600τμ για επαγγελματική-τουριστική χρήση.

Το ακίνητο αποτελεί μοναδική επενδυτική ευκαιρία για τους εξής λόγους:

α)Βρίσκεται σε εξαιρετικά προνομιακή αμφιθεατρική τοποθεσία, διαθέτει εξαιρετική θέα σε άγρια φυσικά τοπία και άφθονο εξωτερικό χώρο για οποιαδήποτε χρήση, ενώ περιέχει πολλά παραγωγικά ελαιόδεντρα τα οποία παράγουν παραπάνω από ένα τόνο βιολογικό ελαιόλαδο το χρόνο, ενώ παράλληλα, το χωράφι είναι ιδανικό και για καλλιέργεια αβοκάντο.

β) Σε απόσταση μόλις 8,3km ή 10' με το αυτοκίνητο από το ακίνητο φτάνουμε σε παραλία.

γ) Βρίσκεται μόλις 12km από τον τουριστικό προορισμό του Κολυμβαρίου, μία υπέροχη ακτογραμμή που συνδυάζει μοναδικά βουνό και θάλασσα, όπου εκεί δραστηριοποιείται καθημερινά μία μεγάλη ενεργή κοινότητα από ιδιοκτήτες ακινήτων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι δίνουν ένα μοναδικό κοσμοπολίτικο χρώμα το οποίο χαρακτηρίζει την περιοχή.
Στο Κολυμβάρι συναντάμε πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων, σύγχρονο λιμάνι σκαφών αναψυχής, παραδοσιακές ψαροταβέρνες, καφέ, την ιστορική Μονή Γωνιάς, επίσης, πολύ κοντά, τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Δίκτυννας και την κοραλλένια παραλία του όρμου Μένιες.

δ)Η είσοδος του προσβάσιμου στους επισκέπτες φαραγγιού των Δελιανών, απέχει λίγα μόλις λεπτά περιπάτου από την ιδιοκτησία, φτάνεις εκεί έπειτα από μία διαδρομή ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς. Επίσης, πολύ κοντά δραστηριοποιούνται δημοφιλείς αγροτουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες δέχονται καθημερινά πλήθος επισκεπτών από όλα τα μέρη του κόσμου. Το φαράγγι Δελιανών αποτελεί πόλο έλξης πλήθους επισκεπτών χειμώνα και καλοκαίρι, ενώ φιλοξενεί μεγάλο αριθμό απειλούμενων αρπακτικών πουλιών. Το μέρος προσφέρεται για δραστηριότητες όπως παρατήρηση πουλιών, φωτογραφία, πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση σε βράχους και πλαγιές, ιππασία, κ.ά.

ε) Σε μικρή απόσταση από το ακίνητο (1,5km) συναντάμε τα Δελιανά, ένα όμορφο γραφικό χωριό στην κρητική ενδοχώρα, πέρασμα και στάση πολλών επισκεπτών στο ταξίδι τους προς το Ελαφονήσι. Τα Δελιανά στα οποία βρίσκουμε καταστήματα, παραδοσιακές ταβέρνες και καφέ, έχουν επιλεγεί σαν τόπος μόνιμης διαμονής από ανθρώπους από το εξωτερικό οι οποίοι μαζί με τους ντόπιους δημιουργούν το μοναδικό φιλικό κλίμα που χαρακτηρίζει το χωριό.

ζ) Το ακίνητο βρίσκεται σε μικρή χιλιομετρική απόσταση από δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως τα Φαλάσαρνα, ο Μπάλος, το Ελαφονήσι, η Παλαιόχωρα και από την πόλη των Χανίων (37km), γεγονός που το κάνει ιδανικό για μία επένδυση σε τουριστικά καταλύματα.

Το παρόν ακίνητο είναι διαθέσιμο για άμεση πώληση χωρίς μεσιτική αμοιβή, επίσης, είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απευθείας μεταβίβαση-πώληση του ακινήτου.
Характеристики
Договор
Продажа
Типология
Участок под застройку
Площадь
4 264 m²
Доступ к дороге / преимущественное право проезда
С грунтовой дороги
Другие характеристики
  • Расположение юг, запад
Информация о ценах
Цена
€ 80 000
Цена за м²
19 €/m²
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+5 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник