Студия Νέα Ιωνία, Agioi Anargyroi, Nea Ionia

Nea IoniaΝέα Ιωνία
€ 70 000
2 помещения
46 m²
1 ванная
Этаж T
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 13.06.2024
Описание

ID: 956729

Αποκλειστικά από το γραφείο μας, πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 46τμ, ιδιαίτερα φωτεινό, με μεγάλο μπαλκόνι και κήπο, στην Νέα Ιωνία.
Απέχει μόλις 250μ από το άγαλμα της Μητέρας, μόλις 10 λεπτά από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.
Η 4οροφη πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα, έχει χτιστεί το 1979, ενώ το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο το 2020. Αποτελείται από σαλόνι, το οποίο βλέπει στη μεγάλη βεράντα με τον κήπο στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας και έχει θέα σε αυλή με δέντρα. Επίσης τόσο το ένα Υ/Δ όσο και η κουζίνα βλέπουν στον κήπο, ενώ το μεγάλο μπάνιο χωράει ντουλάπια και πλυντήριο. Στο χώρο υπάρχουν δύο ντουλάπες, μια μεγάλη στο Υπνοδωμάτιο και μια 2 φύλλων στο σαλόνι. Επιπλέον διαθέτει διπλά αλουμίνια με σίτες και πόρτα ασφαλείας. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη μέσω κλιματισμού, υφίσταται εγκατάσταση κεντρική πετρελαίου, η οποία δεν βρίσκεται σε λειτουργία.
Ένα από τα μεγάλα προτερήματα του φωτεινού αυτού διαμερίσματος, είναι η τοποθεσία του. Απέχει μόλις 5 λεπτά από την κεντρική πλατεία της περιοχής, ενώ στα 10 λεπτά θα συναντήσει κανείς το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, όπου μπορεί κανείς να αξιοποιήσει τα διάφορα καφέ και εστιατόρια που στεγάζονται στο Άλσος, ή ακόμα και να απολαύσει έναν ήσυχο περίπατο.
Τέλος, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από την λεωφόρο Ηρακλείου, ενώ στα 500μ θα συναντήσει κανείς τον σταθμό του τρένου Νέα Ιωνία, καθιστώντας άμεση την μεταφορά σε κάθε πλευρά της πόλης, είτε μέσω του τρένου ή με τις πολλαπλές γραμμές λεωφορείων.
Το διαμέρισμα δεν διατίθεται επιπλωμένο.

Δείτε το βίντεο του ακινήτου στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://youtu.be/h1rpQYPe7Zo

Υπεύθυνος Ακινήτου : Γκότση Κατερίνα

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

KWCosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση του δανείου σας με τους καλύτερους όρους.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
46 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 70 000
Энергоэффективность
год постройки
1979
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Η
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем