Дуплекс Μακεδονίας 23, 570 13, Ωραιόκαστρο, Центр, Oreokastro

OreokastroΜακεδονίας 23, 570 13, Ωραιόκαστρο
€ 225 000
5+ помещения
181 m²
3 ванных
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 02.06.2024
Описание

ID: 1-589

Κωδικός ακινήτου: 1-589 - Ωραιόκαστρο Παλαιόκαστρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 181 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, μπάνιο και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2006 και ανακαινίστηκε το 2015. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, μαρμάρινα πατώματα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, τζάκι, A/C, προεγκατάσταση συναγερμού, τέντες, διπλά τζάμια, boiler, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 25 τ.μ. - Τιμή: 225.000 €
Παλαιόκαστρο πωλείται εκπληκτικής τοποθεσίας μεζονέτα 181τμ, τεσσάρων επιπέδων, ισογείου - 1ου - 2ου - σοφίτας, χωρίς κοινόχρηστα, σε συγκρότημα τριών κατοικιών, ευάερη, ευήλια, κατασκευής 2006, διαμπερές, προσόψεως, σε άριστη κατάσταση. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, πολύ κοντά στην Λεωφόρο Κονταξοπούλου και στην οδό Μακεδονικού αγώνα, πολύ κοντά στην πλατεία της περιοχής και απέχει πέντε μόλις λεπτά από το κέντρο του Ωραιοκάστρου, οκτώ λεπτά από την Εγνατία Οδό και πέντε λεπτά από την Περιφερειακή Οδό. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά και σούπερ μάρκετ, λαϊκή αγορά, σε χώρους παιδικών δραστηριοτήτων ( γήπεδα - πάρκα - εξωσχολικές δραστηριότητες - κλπ ), στάσεις αστικών λεωφορείων με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολεία όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικό - Γυμνάσιο ). Το Λύκειο βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο, πλησίον του Παλαιοκάστρου. Κατά την είσοδο στο υπέροχο αυτό ακίνητο, στο πρώτο επίπεδο συναντούμε το ευρύχωρο σαλόνι μαζί με την εντυπωσιακή και νεανική κουζίνα μαζί με ένα WC. Ακολουθώντας την εσωτερική μαρμάρινη εντυπωσιακή σκάλα, οδηγούμαστε στο δεύτερο επίπεδο όπου συναντούμε το δεύτερο χώρο του σαλονιού και την πανέμορφη χωριστή κουζίνα χρώματος κερασιάς, με εντοιχισμένη ηλεκτρική κουζίνα αφής, τραπέζι σταθερό με 4 καρέκλες ίδιου ξυλου και βιτρινα δίπλα της οποίας υπάρχει ένα WC. Σαλόνι με μάρμαρο, τζάκι. Ανεβαίνοντας στο τρίτο επίπεδο βλέπουμε τα δύο από τα τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, ενδιάμεσα των οποίων υπάρχει το μεγάλο μπάνιο. Πάντοτε μία σοφίτα δίνει άλλη εικόνα σε ένα ακίνητο. Έτσι και εδώ ακολουθώντας την σκάλα, οδηγούμαστε στο τέταρτο επίπεδο της μεζονέτας, την ξεχωριστή σοφίτα όπου βλέπουμε ένα εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο μαζί με μια ευρύχωρη εσωτερική αποθήκη. Είναι φωτεινό ακίνητο, άνετο και ιδανικό για οικογένειες με απεριόριστη θέα και μια θέση πάρκινγκ.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
181 m²
Помещения
5+ (3 спален, 3 других), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 225 000
Энергоэффективность
год постройки
2006
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем