Мезонет нулевой этаж, Adames Oikismos Grammos - Foinikas, Kifissia

Kifissia
€ 400 000
5+ помещения
167 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 08.08.2024
Описание

ID: 17982

Η περιοχή γύρω της Κηφισσίας , είναι γνωστή για την ομορφιά και την ποιότητα ζωής που προσφέρει. Η Κηφισιά είναι μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές των βορείων προαστίων της Αθήνας και χαρακτηρίζεται από πράσινο και φύση , καταστήματα και εμπορικά κέντρα και οποιαςδήποτε άλλης μορφής υποδομή.

Η εν λόγω κατοικία-μεζονέτα βρίσκεται σε συγκρότημα τριών μεζονετών και εφάπτεται με την διπλανή μεζονέτα, μοιράζοντας κοινή είσοδο και υπόγειο γκαράζ. Το ακίνητο διατίθεται προς πώληση και αποτελείται από διάφορα επίπεδα, τα οποία περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:
Το υπόγειο Α, λόγω της κλίσης του εδάφους, βγαίνει ισόγειο έχει πλήρως διαμερισματωθεί. Περιλαμβάνει έναν χώρο καθιστικού με έξοδο στον μπροστινό κήπο, μία αποθήκη, ένα υπνοδωμάτιο με έξοδο στον πίσω κήπο και ένα μπάνιο με ντους. Το διαμέρισμα αυτό διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και δεν συνδέεται με την υπόλοιπη κατοικία.
Το υπερυψωμένο ισόγειο περιλαμβάνει έναν χώρο υποδοχής, μία κουζίνα και ένα WC επισκεπτών. Ο χώρος υποδοχής οδηγεί σε μπροστινή βεράντα και διαθέτει εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο.

Στον πρώτο όροφο βρίσκονται ένα master υπνοδωμάτιο με ensuite μπάνιο, ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και ένα ακόμη μπάνιο. Επίσης, υπάρχει μία πολύ μικρή εσωτερική αποθήκη, πιθανόν προορισμένη για laundry.

Επιπλέον υπάρχει μία σοφίτα επιφανείας 34,02 τ.μ. που συνδέεται με την εσωτερική σκάλα.

Η πρόσβαση στο δεύτερο υπόγειο γίνεται μέσω εσωτερικής σκάλας. Βρέθηκαν δύο πόρτες, μία από τις οποίες ήταν κλειστή, ενώ η άλλη οδηγούσε στο γκαράζ.
Αυτή η κατοικία-μεζονέτα διατίθεται προς πώληση και προσφέρει λειτουργικούς χώρους με ιδιαιτερότητες που μπορούν να καλύψουν διάφορες ανάγκες, ενώ το διαμέρισμα στο υπόγειο Α παρέχει την ευκαιρία για ανεξάρτητη χρήση.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8550
☎️ 210 6812500
Характеристики
Типология
Мезонет
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
2
Лифт
Нет
Площадь
167 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
2 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Мансарда
Расходы
Цена
€ 400 000
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ζ

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем