Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/3
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Трехкомнатная квартира Πεύκη, Ano Pefki, Pefki

PefkiΠεύκη
€ 437 000
4 помещения
104 m²
2 ванные
Этаж 4
Лифт

Пометка

Объявление обновлено 31.05.2024
Описание

ID: 507926

Ένα ολοκαίνουργιο οικιστικό έργο στην πιο κομψή περιοχή των βορείων προαστίων, στην Πεύκη. Το κτίριο θα αποτελείται από 10 ξεχωριστές κατοικίες, σε 4όροφο κτίριο. Η εσωτερική διάταξη έχει σχεδιαστεί με σεβασμό στη λειτουργικότητα και την άνεση, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο προσανατολισμό για όλες τις κατοικίες (θέα, ιδιωτικότητα, φυσικός αερισμός και ηλιοφάνεια). Τα μεγάλα παράθυρα κάνουν τους εσωτερικούς χώρους διαβίωσης να επεκτείνονται προς τους εξωτερικούς χώρους. Το αρχιτεκτονικό concept ενσωματώνει απλές αλλά κομψές γραμμές, ενώ υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα στον 4ο όροφο βρίσκεται στην περιοχή της Πεύκης και εκτείνεται σε 104 τ.μ.. Επί του παρόντος είναι υπό κατασκευή με ολοκλήρωση το 2025, το ακίνητο διαθέτει ένα συνδυασμό κομψού σχεδιασμού και λειτουργικής διαρρύθμισης. Διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα άρτια εξοπλισμένο μπάνιο, ένα επιπλέον WC, μια μοντέρνα κουζίνα και ένα φωτεινό και ευάερο σαλόνι. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κουφώματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και μεγιστοποιεί το φυσικό φως, καθιστώντας το ένα φιλόξενο και φιλόξενο σπίτι.
Οι κάτοικοι θα απολαύσουν όμορφη θέα και μια αίσθηση ανοιχτωσιάς, ενισχύοντας τη συνολική εμπειρία ζωής. Το ακίνητο περιλαμβάνει βολικές ανέσεις, όπως ασανσέρ για εύκολη πρόσβαση, πισίνα για χαλάρωση και αναψυχή, καθώς και ένα φιλικό προς τα κατοικίδια περιβάλλον, που επιτρέπει στα κατοικίδια να είναι μέρος του σπιτιού σας. Αυτό το διαμέρισμα, με το προσεγμένο ντιζάιν και την προνομιακή του τοποθεσία, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν έναν σύγχρονο τρόπο ζωής στους Πεύκους.
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
4
Лифт
Да
Площадь
104 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Другие характеристики
  • Бассейн
Информация о ценах
Цена
€ 437 000
Цена за м²
4 202 €/m²
Энергоэффективность
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Энергетическая сертификация

    Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем