Сельскохозяйственный участок Продажа

КорфуΆνω Κορακιάνα, Φαίακες
€ 450 000
6 000 m²

Пометка

Объявление обновлено 04.06.2024
Описание

ID: 1-51


Πωλείται Απίθανο Οικόπεδο 6,5 Στρεμμάτων στην Άνω Κορακιάνα, Άγιο Μάρκο, Κέρκυρα – Ένα Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα!

Η Dream House παρουσιάζει ένα μοναδικό οικόπεδο 6.500 τ.μ. στο βόρειο κομμάτι της πανέμορφης Κέρκυρας, στην Άνω Κορακιάνα, Άγιο Μάρκο. Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο συνδυάζει την απόλυτη ιδιωτικότητα, την ασφάλεια και την ηρεμία με την απεριόριστη και απέραντη θέα στη γραφική χώρα και την πόλη της Κέρκυρας, καθώς και τη μαγευτική θάλασσα του Ιονίου.

Χαρακτηριστικά του Ακινήτου:

- Εμβαδόν: 6.500 τ.μ.
- Συντελεστής Δόμησης: 0,18
- Μέγιστο Επιτρεπόμενο Κτίσμα: 230 τ.μ.

Το οικόπεδο αυτό είναι ιδανικό για την κατασκευή της κατοικίας των ονείρων σας. Με αρκετό χώρο για να δημιουργήσετε τις δικές σας ανέσεις, μπορείτε να απολαύσετε την πολυτέλεια μιας ιδιωτικής πισίνας με απίθανη θέα, ενός γηπέδου τένις και ακόμα ενός γηπέδου γκολφ. Το ακίνητο αυτό προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από την καθημερινότητα.

Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια:
Με το οικόπεδο αυτό, απολαμβάνετε πλήρη ιδιωτικότητα και ασφάλεια, καθιστώντας το ιδανικό για οικογενειακές στιγμές και προσωπικές αποδράσεις.

Ευκαιρία Ζωής:
Η εξαιρετική τοποθεσία του ακινήτου το καθιστά μια από τις πιο προνομιακές επιλογές για όποιον αναζητά το απόλυτο οικόπεδο στην Κέρκυρα. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό ακίνητο και να δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο στο νησί των Φαιάκων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη, επικοινωνήστε με την Dream House σήμερα.

Dream House – Ο Σύντροφος Σας στην Αναζήτηση του Ιδανικού Ακινήτου!
Характеристики
договор
Продажа
типология
Сельскохозяйственный участок
Площадь
6 000 m²
Расходы
Цена
€ 450 000
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем