1/25

Отдельный дом на одну семью Άγιος Βλάσσης, Pareli, Корфу

КорфуΆγιος Βλάσσης
€ 490 000
5+ помещения
300 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 09.09.2024
Описание

ID: 1-614

Κωδικός ακινήτου: 1-614 - Κέρκυρα Φαίακες ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 670 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2006 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, BBQ, ανοιχτωσιά απόσταση από αεροδρόμιο 5000 μέτρα - Τιμή: 490.000 €
Αυτό το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην πόλη της Κέρκυρας προς τα νότια και τον Πέλεκα, τη Γλυφάδα και το Γήπεδο Γκολφ προς τα βόρεια.

Το σπίτι είναι ανεξάρτητο αλλά σε μικρή γειτονιά με δικό του κήπο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Το σπίτι εκτείνεται σε τρία επίπεδα συνολικά. Το ισόγειο αποτελείται από ένα στούντιο διαμέρισμα με ανεξάρτητη πρόσβαση. Το υπόλοιπο εμβαδόν του εδάφους είναι ένας χώρος περίπου 90 τετραγωνικών μέτρων που χρήζει ολοκλήρωσης. Επομένως αυτός ο χώρος μπορεί να αξιοποιηθεί κατά την προτίμηση του νέου ιδιοκτήτη.

Μια εξωτερική σκάλα οδηγεί στον 1ο όροφο που είναι η κύρια κατοικία και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, και δύο μπάνια, ένα με ντουζιέρα και ένα με μπανιέρα.

Η κύρια είσοδος ανοίγει σε ένα διάδρομο. Το ανατολικό τμήμα του σπιτιού αποτελείται από μια ενιαία κουζίνα με ένα νησί που διασυνδέεται με την τραπεζαρία/καθιστικό.

Το σαλόνι διαθέτει ένα μεγάλο, ημικυκλικό άνοιγμα που οδηγεί σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με ευχάριστη θέα στην εξοχή.

Στη σοφίτα του σπιτιού υπάρχει ένα στούντιο διαμέρισμα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων με πλήρως εντοιχισμένη κουζίνα και ξεχωριστή είσοδο από τον κήπο στο πίσω μέρος του σπιτιού.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
300 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
Информация о ценах
Цена
€ 490 000
Цена за м²
1 633 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2006
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем