Односемейная вилла Πλατανιάς, Maleme, Platanias

PlataniasΠλατανιάς
€ 550 000
3 помещений
120 m²
3 ванных
Нет Лифт
Меблировано
Объявление обновлено 19.06.2024
Описание

ID: 950977

Βίλα υπό κατασκευή προς πώληση, στην παραθαλάσσια περιοχή του Πύργου Ψηλονέρου κοντά στο Μάλεμε και μόλις 20 λεπτά οδικώς από την πόλη των Χανίων.

Κατασκευασμένη από έναν αξιόπιστο τοπικό κατασκευαστή, γνωστό για την κατασκευή σύγχρονων αρχιτεκτονικών σχεδίων και τη χρήση ποιοτικών υλικών.

Μια νέα ανάπτυξη σε ένα οικόπεδο με πέντε πολυτελείς βίλες με θέα στη θάλασσα και μοναδική μοντέρνα αισθητική. Το νέο έργο θα κατασκευαστεί σε ευρύχωρα ανεξάρτητα οικόπεδα, με φυτεμένους κήπους, χώρους στάθμευσης και εγκατάσταση ηλιακών πάνελ.
Η κατασκευή και η σύγχρονη αρχιτεκτονική χαρακτηρίζονται από συνδυασμό πέτρας, γυαλιού και επιστρωμένων επιφανειών.

Αντισεισμική κατασκευή υψηλής ποιότητας με σκυρόδεμα κατηγορίας C-30 / C37.

Αυτή η γωνιακή βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο 654 τετραγωνικών μέτρων. Χρήση σύγχρονων, πιστοποιημένων υλικών σε κάθε στάδιο της κατασκευής.

Μονοκατοικία με εμβαδόν 120 τετραγωνικών μέτρων με 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, 1 WC, εσωτερικά δάπεδα επενδεδυμένα με κεραμικά πλακίδια. Ντουλάπια κουζίνας και υπνοδωματίων από λακαρισμένο MDF με ξύλινες λαβές. Σύστημα συναγερμού και εγκατάσταση ενσύρματου δικτύου. Χρήση μη τοξικών χρωμάτων για τους εσωτερικούς τοίχους. Προσεκτική αδιαβροχοποίηση σε όλα τα μέρη του κτιρίου.

Πισίνα 28 τετραγωνικών μέτρων με skimmer, επενδεδυμένη με κεραμικά πλακίδια και ξύλινο deck πισίνας και σχεδιασμένο κήπο σε ευρύχωρο περιβάλλον. Μεγάλες πέργκολες σκιάζουν το deck της πισίνας και τους χώρους στάθμευσης.

Κατοικίες με ενεργειακή απόδοση Α++ με σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις όπως ανεξάρτητες αντλίες θερμότητας, λεπτού προφίλ fan coils δαπέδου, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά τζάμια, ηλιακά πάνελ συνδεδεμένα με το δίκτυο διανομής ενέργειας μέσω του Συστήματος Net Metering. Διπλής ενέργειας ηλιακός θερμοσίφωνας 150 λίτρων, τοποθετημένος στην οροφή.

Βρίσκεται 200 μέτρα από μια μεγάλη παραλία και 4 χλμ από τον Πλατανιά, ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στη Δυτική Κρήτη με καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και λιανικά καταστήματα.

Η ιδιοκτησία θα είναι έτοιμη σε 12 μήνες. Ιδανική τοποθεσία, κοντά στην εκπληκτική Κρητική ύπαιθρο και μια διάσημη λίμνη και κάτω από τα Λευκά Όρη.
Λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια από μια μεγάλη αμμώδη παραλία. Θέα στα Λευκά Όρη στο βάθος και λιγότερο από 10 λεπτά οδικώς από τα εντυπωσιακά χωριά της υπαίθρου Μόδι, Πατελάρι και 15 λεπτά οδικώς από την όμορφη Λίμνη Αγιά, έναν διάσημο αμπελώνα και αγροτική περιοχή καλυμμένη με ελαιώνες, αβοκάντο και πορτοκαλιές. Μόλις 35 λεπτά οδικώς από την παγκοσμίως γνωστή λιμνοθάλασσα Γραμβούσα και τις παραλίες Φαλάσαρνα και 1 ώρα και 10 λεπτά από το παραθαλάσσιο χωριό Παλαιόχωρα στη νότια ακτή.

Τιμή: €550.000
Keller Williams Cretan Properties
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +306988001422
Email: g.fintikakis@kwgreece.gr
Ιστοσελίδα: https://kwcp.gr
Характеристики
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
120 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 550 000
Энергоэффективность
отопление
Автономное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем