Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/25
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Трехкомнатная квартира Πανόραμα, Центр, Panorama

PanoramaΠανόραμα
€ 395 000
5+ помещения
210 m²
3 ванных
Этаж T
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 07.08.2024
Описание

ID: 46333

Πωλείται στο Πανόραμα εξαιρετικής αισθητικής διαμέρισμα 3ΥΔ και 125τ.μ. του οποίου η ανακαίνιση μόλις ολοκληρώθηκε , σε απόσταση αναπνοής από το χωριό του Πανοράματος . Ανήκει σε συγκρότημα 7 κατοικιών, με εκπληκτική θέα και συνοδεύεται από δεύτερο μικρό διαμέρισμα 48 τ.μ. με χωριστή είσοδο και μικρό ιδιωτικό κήπο.

Το διαμέρισμα έχει προσανατολισμό μεσημβρινό με αποτέλεσμα να λούζεται όλη μέρα στο φως και η πανοραμική του θέα ξεκινάει από το Χορτιάτη και τη Θέρμη και φτάνει έως το αεροδρόμιο και το Θερμαϊκό. Την θέα απολαμβάνει κανείς είτε από το σαλόνι και τα δύο ΥΔ , είτε από την βεράντα που διατρέχει όλη την φαρδιά πρόσοψη του διαμερίσματος. Διαθέτει parking 1 κλειστής θέσης με τηλεκοντρόλ αλλά και θέση για δεύτερο αυτοκίνητο στην είσοδο αυτού.

Η κατοικία μας αυτή αναπτύσσεται ως εξής :

Το κυρίως διαμέρισμα :
αποτελείται από 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με το ένα εξ αυτών να είναι το master bedroom , en suite μπάνιο με ντουζιέρα και διπλούς νιπτήρες , μια σαλοκουζίνα κατασκευασμένη από λευκή λάκα και island καθώς και χώρο για τραπεζαρία αλλά και καθιστικό και ένα επιπλέον μπάνιο με ντουζιέρα και διπλούς νιπτήρες να εξυπηρετεί τα άλλα δύο υπνοδωμάτια . Τα δύο δωμάτια διαθέτουν ντουλάπες και υπάρχει χωριστός προβλεπόμενος χώρος για πλυντήριο και στεγνωτήριο .

Το παρακολούθημα στο ισόγειο:
Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας ενός υπνοδωματίου, με προβλεπόμενο χώρο για γραφείο και ντουλάπα . Το διαμέρισμα αυτό έχει δική του είσοδο , αλλά επικοινωνεί και με το πάνω με δύο τρόπους: Είτε εσωτερικά από τις κοινόχρηστες σκάλες είτε με εξωτερική σκάλα που συνδέει τον κήπο με την βεράντα του κυρίως σπιτιού. . Αυτή η γκαρσονιέρα διαθέτει χωριστή παροχή ρεύματος και μπορεί είτε να αποτελέσει μέρος της κυρίως κατοικίας είτε να λειτουργήσει σαν αυτόνομο διαμέρισμα. Oι πιθανές του χρήσεις είναι πολλές. Playroom , home office , διαμέρισμα για ηλικιωμένους της οικογένειας η για τα ενήλικα τέκνα, ξενώνας , διαμέρισμα βοηθητικού προσωπικού.

Πρόκειται για διαμέρισμα που διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια άνετη διαβίωση. Τα υλικά κατασκευής είναι άριστης ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής .
Η κατοικία έχει αναβαθμιστεί ενεργειακά με λέβητα αερίου , διπλά τζάμια , καινούρια κουφώματα , θερμοπροσόψεις και ηχομόνωση στην οροφή. Διαθέτει προ εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, A/C και συναγερμού . Επίσης έχει γίνει αντικατάσταση όλου του ηλεκτρολογικού και υδραυλικού συστήματος .

Στα επιπλέον πλεονεκτήματα αυτής της κατοικίας περιλαμβάνεται, στο ισόγειο πλάι στη γκαρσονιέρα, ένας χώρος 7τ.μ. που μπορεί να λειτουργήσει σαν laundry room η πλυσταριό με δικό του χώρο τουαλέτας και ντουζ και επιπλέον αποθήκη 12τ.μ. η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει την αποθήκευση των χαλιών, τον χειμερινό ιματισμό , εξοπλισμό σκι η άλλων σπόρ κ.ο.κ. Οι χώροι αυτοί είναι προσβάσιμοι και από τα δύο διαμερίσματα αναλόγως τις ανάγκες.

Τέλος πολύ σημαντικό στοιχείο σε αυτή μας την πρόταση αποτελεί η τοποθεσία του. Βρίσκεται σε ακτίνα βαδίσματος 10 λεπτών απο το χωριό του Πανοράματος και 2 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο . Άρα έχει πρόσβαση σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Σούπερ μάρκετ, σχολεία, γυμναστήρια, καφέ εστιατόρια ,κομμωτήρια κ.ο.κ.

Μια ολοκληρωμένη πρόταση για όσους θέλουν να κατοικήσουν στο Πανόραμα και να απολαύσουν θέα , ησυχία , πολυτέλεια αλλά και εύκολη πρόσβαση σε ότι κανείς χρειάζεται για μια εύκολη καθημερινότητα.
Характеристики
Типология
Квартира | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
210 m²
Помещения
5+
Спальни
3
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 395 000
Цена за м²
1 881 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем