Дуплекс, новая, 300 m², Центр, Kifissia

Kifissia
€ 2 200 000
5+ помещения
300 m²
3+ ванные
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 05.06.2024
Описание

ID: W-02W175

Αυτή η πολυτελής, νεόκτιστη, ρετιρέ μεζονέτα 300 τ.μ. βρίσκεται σε ένα καταπράσινο και ήσυχο μέρος του περιζήτητου κέντρου της Κηφισιάς, πολύ κοντά στην αγορά, τα σχολεία, τα πάρκα και τη νυχτερινή ζωή.
Ο πρώτος όροφος εκτείνεται στα 200 τ.μ. και καθώς εισέρχεστε, στα αριστερά βρίσκεται η ευρύχωρη τραπεζαρία και το καθιστικό που οδηγεί στο μπαλκόνι με θέα στο πράσινο, ενώ στα δεξιά βρίσκεται η κουζίνα, το WC, δύο υπνοδωμάτια (το ένα εκ των οποίων είναι μάστερ) και δύο πλήρη μπάνια.
Ανεβαίνοντας με την εσωτερική σκάλα ή το εσωτερικό ασανσέρ στο επάνω επίπεδο βρίσκεστε σε έναν χώρο 100 τ.μ. που αποτελείται από τρία ακόμη υπνοδωμάτια (δύο με ιδιωτικό μπάνιο). Στην τεράστια βεράντα των 150 τετραγωνικών μέτρων υπάρχει μια όμορφη πισίνα που ενισχύει την αίσθηση της ηρεμίας.
Σε αυτό το στάδιο οι περισσότεροι χώροι μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας και για αυτή την πολυτελή μεζονέτα θα χρησιμοποιηθούν υλικά υψηλής ποιότητας όπως κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ξύλινα δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση ενώ χαρακτηρίζεται ως έξυπνο σπίτι.
Διαθέτει επίσης αποθήκη, δύο θέσεις στάθμευσης, μία στο γκαράζ και μία εξωτερική, και το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Το ιδανικό, οικογενειακό σπίτι στην καρδιά της Κηφισιάς.

Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
300 m²
Помещения
5+ (5 спальни, 2 другие), 3+ ванных
этаж
1° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 2 200 000
Энергоэффективность
год постройки
2024
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, напольное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем