Отдельный дом на одну семью Θέρμη, Neo Risio, Thermi

ThermiΘέρμη
€ 350 000
5+ помещения
250 m²
3 ванных
Нет Лифт

Пометка

Объявление обновлено 09.07.2024
Описание

ID: 963835

Πωλείται ευρύχωρο ακίνητο με συνολικό εμβαδόν 250 τ.μ., το οποίο βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 2,5 στρεμμάτων και περιλαμβάνει και ένα επιπλέον κομμάτι 300 τ.μ. απέναντι. Το ακίνητο είναι τριώροφο και χρειάζεται ολική ανακαίνιση, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Στον υπόγειο και ισόγειο χώρο που βρίσκεται μπροστά, υπάρχει έκταση 120 τ.μ. που δεν είναι ακόμη κατοικήσιμη, αλλά έχει υποδοχές για κουζίνα και μπάνιο, επιτρέποντας τη δημιουργία επιπλέον λειτουργικών χώρων. Το ισόγειο, συνολικής έκτασης 120 τ.μ., διαθέτει δύο ευρύχωρα σαλόνια, μία μεγάλη κουζίνα, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και δύο μπάνια, εκ των οποίων το ένα είναι en suite με μπανιέρα.

Στον πρώτο όροφο, με συνολική έκταση 80 τ.μ., υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο με ημικυκλική μπανιέρα, προσφέροντας άνεση και ιδιωτικότητα για τα μέλη της οικογένειας. Η σοφίτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως επιπλέον υπνοδωμάτιο είτε ως γραφείο, προσφέροντας επιπλέον ευελιξία στον χώρο.

Το ακίνητο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, εξασφαλίζοντας άνεση και ζεστασιά κατά τους χειμερινούς μήνες. Η εσωτερική διακόσμηση περιλαμβάνει μάρμαρο και ξύλο, προσφέροντας κομψότητα και υψηλή αισθητική.

Στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει πισίνα που χρειάζεται επιδιόρθωση λόγω απώλειας νερού, ενώ το οικόπεδο προσφέρει άπλετο χώρο για κήπο, μπαλκόνια και βεράντες. Υπάρχουν επίσης πέντε θέσεις στάθμευσης, εξασφαλίζοντας άνετη στάθμευση για όλα τα οχήματα της οικογένειας.

Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 1985 και προσφέρεται στην τιμή των 350.000€. H προνομιακή του θέση και οι πολλαπλές του δυνατότητες το καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μεγάλο και ευρύχωρο σπίτι με δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές τους ανάγκες.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
3
Лифт
Нет
Площадь
250 m²
Помещения
5+
Спальни
3
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное, напольное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Мансарда
  • Бассейн
Расходы
Цена
€ 350 000
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1985
  • Состояние

    Подлежит ремонту
  • Отопление

    Автономное, напольное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем