Студия Κολωνάκι, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚολωνάκι
€ 300 000
2 помещения
43 m²
1 ванная
Этаж S
Лифт
Меблировано
Объявление обновлено 06.06.2024
Описание

ID: 551552

ΚΟΛΩΝΑΚΙ - Διαμέρισμα 43τμ, πλήρως επιπλωμένο, 1 υ/δ, ημιυπόγειο, κατασκευή 1969, ανακαίνιση 2019, ενεργειακή κλάση Ε, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, ατομικός λέβητας θέρμανση (φυσικό αέριο), μία θέση parking στην πιλοτή, ήσυχο, φωτεινό, πρόσοψης, βαμμένο, ψευδοροφή, ασανσέρ, κήπος 21τμ, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, τύπος δαπέδων πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πολυτελές, επιτρέπονται κατοικίδια, επενδυτικό.
Εξαιρετικό, μοντέρνο, πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα στην αριστοκρατική περιοχή του Κολωνακίου. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην καρδιά της πόλης δίνει την αίσθηση της ηρεμίας καθώς διαθέτει δική του αυλή 21 τ.μ με αποκλειστική χρήση γεμάτη με φυτά και λουλούδια. Βρίσκεται στο ημιυπόγειο της πολυκατοικίας αλλά από τη μεριά της αυλής είναι σε επίπεδο ισογείου. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Μόλις λίγα μέτρα από τον λόφο Λυκαβηττού και 10' με τα πόδια από την πλατεία Κολωνακίου και τον σταθμό του μετρό " Ευαγγελισμός ",είναι ιδανικό για όποιον επιθυμεί να ζει σε στρατηγική θέση, χωρίς όμως να χάνει την γαλήνη της ήσυχης διαβίωσης. Ο επενδυτικός χαρακτήρας του ακινήτου για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση ενισχύεται από την εύκολη πρόσβαση στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους, το κέντρο, την αγορά, νοσοκομεία, πολυκαταστήματα, εστιατόρια και κινηματογράφους. Η ιδανική του θέση προσφέρει με την ίδια ευκολία βόλτες χαλάρωσης και επαφή με το πράσινο στο λόφο του Λυκαβηττού και επισκέψεις στο Μέγαρο Μουσικής, την Εθνική Πινακοθήκη, την πλατεία Δεξαμενής και όλα τα γύρω αξιοθέατα. Η περιοχή εξυπηρετείται από τη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας, το μετρό "Ευαγγελισμός" και πλήθος λεωφορειακών γραμμών.
Τιμή €300.000 (κωδ. 551552) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
43 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
полуподвал, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 300 000
Энергоэффективность
год постройки
1969
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
Ε
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем