Двухкомнатная квартира Artemidos, 83, Palaio Faliro Greece, 17562, Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio FaliroArtemidos, 83, Palaio Faliro Greece, 17562
€ 124 000
3 помещений
50 m²
2 ванные
Этаж 2
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 21.06.2024
Описание

ID: PF2000

Περιγραφή:

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες αυτού του γοητευτικού διαμερίσματος 50μ² που βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός καλοδιατηρημένου κτιρίου στην ήσυχη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, Αθήνα. Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει δύο άνετα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα διαθέτει το δικό του μικρό μπαλκόνι – ιδανικό για προσωπικές στιγμές χαλάρωσης. Το σαλόνι επίσης διαθέτει ξεχωριστό μικρό μπαλκόνι, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση ή φιλοξενία επισκεπτών.

Η ανοιχτή κουζίνα συνδέεται αρμονικά με το χώρο του καθιστικού, δημιουργώντας ένα ευρύχωρο και φιλόξενο περιβάλλον. Παρά το γεγονός ότι το διαμέρισμα είναι κατοικήσιμο, προσφέρει μια φανταστική ευκαιρία για ανακαίνιση, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το χώρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να αυξήσετε την αξία του.

Βρίσκεται σε μια ήσυχη και ηλιόλουστη περιοχή, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν έναν ήσυχο τρόπο ζωής ενώ βρίσκονται κοντά σε όλες τις ανέσεις και τα αξιοθέατα που προσφέρει η Αθήνα. Μην χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα φωτεινό και γοητευτικό διαμέρισμα σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Αθήνας.

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την απίστευτη ευκαιρία να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας ή να επενδύσετε σε ένα υποσχόμενο ακίνητο ενοικίασης στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια επίσκεψη και να δείτε τις δυνατότητες από κοντά!
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
50 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
2° этаж
другие характеристики
Балкон
Расходы
Цена
€ 124 000
плата за кондоминиум
€ 20/месяц
Энергоэффективность
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем