Трехкомнатная квартира Βάρη - Βάρκιζα, Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - VarkizaΒάρη - Βάρκιζα
€ 840 000
3 помещений
120 m²
3 ванных
Этаж 1
Лифт
Объявление обновлено 07.06.2024
Описание

ID: 966716

Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα στον 1ο όροφο ενός σύγχρονου κτιρίου στη Βάρκιζα.

Το διαμέρισμα διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα εξοπλισμένο με μεγάλες ντουλάπες και παράθυρα που επιτρέπουν στο φυσικό φως να φωτίζει τον χώρο. Η ανοιχτή διαρρύθμιση της κουζίνας, του καθιστικού και της τραπεζαρίας δημιουργεί ένα ενιαίο χώρο διαβίωσης. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές και παρέχει άπλετο χώρο για γαστρονομικές δημιουργίες.

Το καθιστικό προσφέρει άνεση και στιλ, με μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν την άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον και παρέχουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Η Βάρκιζα, μια γοητευτική παραθαλάσσια πόλη κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας, είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά της και τις εκπληκτικές παραλίες της. Βρίσκεται μόλις 22 χιλιόμετρα από την καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ηρεμία και τη γοητεία μιας παραθαλάσσιας περιοχής.

Η περιοχή διαθέτει εξαιρετικά διεθνή σχολεία, δύο εξέχοντα ιδιωτικά νοσοκομεία και βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο. Αυτή η κατοικία είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό αστικής ζωής και παραθαλάσσιας ηρεμίας, προσφέροντας μια πολυτελή διαβίωση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
120 m²
Помещения
3 спален, 3 ванных
этаж
1° этаж, с лифтом
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Расходы
Цена
€ 840 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Централизованное, напольное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем