Четырехкомнатная квартира Βάρη - Βάρκιζα, Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - VarkizaΒάρη - Βάρκιζα
€ 1 890 000
5+ помещения
210 m²
3+ ванные
Этаж 3
Лифт
Объявление обновлено 07.06.2024
Описание

ID: 966733

Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα που εκτείνεται στον 3ο, 4ο και 5ο όροφο ενός σύγχρονου κτιρίου στη Βάρκιζα.

Στον 3ο όροφο θα βρείτε μια ευρύχωρη και καλαίσθητα διακοσμημένη κουζίνα, η οποία συνδέεται με το καθιστικό και την τραπεζαρία. Καθώς και δύο υπνοδωμάτια με δικά τους μπάνια .

Στον 4ο όροφο βρίσκονται δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα εξοπλισμένο με μεγάλες ντουλάπες και παράθυρα που επιτρέπουν την άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον , θα βρείτε μια ευρύχωρη και καλαίσθητα διακοσμημένη κουζίνα, η οποία συνδέεται με το καθιστικό και την τραπεζαρία.

Ο 5ος όροφος αποτελεί τον απόλυτο χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης, με μια ιδιωτική πισίνα που προσφέρει δροσερή νότα κατά τους ζεστούς μήνες.

Η Βάρκιζα, μια γοητευτική παραθαλάσσια πόλη κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας, είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά της και τις εκπληκτικές παραλίες της. Βρίσκεται μόλις 22 χιλιόμετρα από την καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ηρεμία και τη γοητεία μιας παραθαλάσσιας περιοχής.

Η περιοχή διαθέτει εξαιρετικά διεθνή σχολεία, δύο εξέχοντα ιδιωτικά νοσοκομεία και βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο. Αυτή η κατοικία είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό αστικής ζωής και παραθαλάσσιας ηρεμίας, προσφέροντας μια πολυτελή διαβίωση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
210 m²
Помещения
5+ (4 спальни, 3 других), 3+ ванных
этаж
3° этаж, с лифтом
всего этажей здания
3 этажи
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Бассейн
Расходы
Цена
€ 1 890 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Централизованное, напольное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем