Дуплекс 200 m², Saronida center - beachside area, Saronida

Saronida
€ 500 000
3 помещений
200 m²
1 ванная
Лифт
Объявление обновлено 03.07.2024
Описание

ID: 6285

ΣΑΡΩΝΙΔΑ - Πανόραμα, σε οικόπεδο ανωφέρειας, μεζονέτα κτιρίου, 2ου - 3ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 200 τμ με με μικρή πισίνα-Jacuzzi στη βεράντα. Πολύ ψηλά στον λόφο της Σαρωνίδας, ατενίζει όλον τον Σαρωνικό.
Απόλυτη πανοραμική θέα, ησυχία, αλλά και έντονη ανωφερική πρόσβαση.
Ιδιαίτερη η αίσθηση της κατοικίας με τα υπόσκαφα σημεία της, έχοντας την ενέργεια των εμφανών βράχων μέσα στο μπάνιο, στο υ/δ και στο εξωτερικό κλιμακοστάσιο της κατοικίας.
- 2ος όροφος, μεγάλη vege κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, τραπεζαρία, 3 υ/δ,1 μπάνιο, βεράντα 50 τμ με deck πισίνα -Jacuzzi.
- 3ος όροφος, χώρος υποδοχής, βιβλιοθήκη, 1 wc, βεράντα 50 τμ, με pergola στην οποία μπορεί να δημιουργηθεί ένα υπέροχο καλοκαιρινό καθιστικό.
Διαθέτει καλής ποιότητας υλικά κατασκευής, δρύινα δάπεδα, εσωτερικό ασανσέρ με κωδικό, ατομική θέρμανση με αντλία θερμότητας, τζάκι, κλιματιστικά σε όλους τους χώρους, διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά, σίτες, τέντες, συναγερμό, θέση στάθμευσης.
Απόσταση 3 χλμ από το κέντρο της Σαρωνίδας, 3,5 χλμ από την παραλία Σαρωνίδας, 5,5 χλμ από την παραλία Αναβύσσου και 20 χλμ από το Σούνιο και από την Βάρκιζα.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
200 m²
Помещения
3 спален, 1 ванная
этаж
2° этаж, с лифтом
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Бассейн
Расходы
Цена
€ 500 000
Энергоэффективность
год постройки
2010
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем