Односемейная вилла Μιαούλη, 575 00, Μίκρα, Plagiari, Mikra

MikraΜιαούλη, 575 00, Μίκρα
€ 600 000
5 помещения
276 m²
3 ванных
Нет Лифт
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 07.06.2024
Описание

ID: S4-1003

Κωδικός ακινήτου: S4-1003 - Μίκρα Πλαγιάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 276 τ.μ. σε οικόπεδο 5049 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2002 και ανακαινίστηκε το 2017. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 25 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από αεροδρόμιο 2000 μέτρα - Τιμή: 600.000 €
Μονοκατοικία δύο επιπέδων, 276 τ.μ. σε  2.525 τ.μ. αγροτεμάχιο. Το συνολικό εμβαδόν είναι 5.049 τμ. Μετά τη σύσταση οριζόντιου και καθέτου ιδιοκτησίας, δημιουργήθηκαν δύο τμήματα. Η κατοικία έχει κτιστεί στο ψηλότερο σημείο του οικοπέδου και είναι ελεύθερη από όλες τις πλευρές με απεριόριστη θέα στη Θεσσαλονίκη.
Πλήρως νομιμοποιημένο. Άδεια κατασκευής Απρίλιος 1989. Υπάρχει επικαιροποιημένο τοπογραφικό Μάρτιος 2022. 
Ισόγειο, ψηλοτάβανο κατασκευής 2002 Ξεχωριστή είσοδο με λευκά μάρμαρα Κοζάνης με 3 σκαλοπάτια και κεραμοσκεπή 2 επί 2.  Σαλοτραπεζαρία περίπου 90 τ.μ. Κουζίνα δρύινη περίπου 12 τμ , με γωνιακό νεροχύτη. Θέα Θεσσαλονίκη. 
Συρόμενες πόρτες δεξιά και αριστερά που βγαίνουν στην αυλή περίπου τρία  μέτρα άνοιγμα και μπροστινά μεγάλα  παράθυρα που καλύπτουν όλη την πρόσοψη δέκα μέτρων.  Πόρτα ασφαλείας με επένδυση καρυδιάς και κολώνες διακοσμητικές δεξιά και αριστερά. Θυροτηλεφώνο με φωτεινή ένδειξη που δηλώνει άν η καγκελόπορτα είναι ανοικτή ή κλειστή. Παντζούρια αλουμινίου με τηλεχειριστήριο και μηχανισμούς SOMFY κατασκευής 2019. Δύο μεγάλες τέντες ηλεκτρικές, δεξιά και αριστερά της οικίας.  Συνδυασμός ξύλινου πατώματος και πλακάκι αρίστης ποιότητας και τοποθέτησης. Χειροποίητες ξύλινες επενδύσεις διακοσμητικές  καρυδιάς  πάνω από τα κουφώματα 16 τρεχούμενα μέτρα που λειτουργούν και ως θερμομόνωση.  Χειροποίητο  ξύλινο σιδηρόδρομο καρυδιάς για κουρτίνα 16 τρεχούμενων μέτρων.   
Ανοικτό τζάκι με διακοσμητικό πυρίμαχο τούβλο με επένδυση σε όλο τον τοίχο στο ύψος του τζακιού.   Ιταλική μαντεμένια ξυλόσομπα  σε κτιστό τοίχο με  πυρίμαχο τουβλάκι. Ειδική κατασκευή με αποροφητήρα στην καμινάδα για να παίρνει μπρός πολύ εύκολα η σόμπα με ηλεκτρικό διακόπτη. Δύο  Fan-coil πετρελαίου για ταχύτητα θερμότητας εντοιχισμένα σε ειδικές ξύλινες διακοσμητικές  κατασκευές καρυδιάς.  Καλώδια κάτω από το πάτωμα για ηχεία. Διαθέσιμο ενσύρματο ιντερνετ. 
Εσωτερικές πόρτες καρυδιάς ειδική παραγγελία. 
Ξεχωριστός διακόπτης για καλοριφέρ πετρελαίου. Εσωτερική βαριά πόρτα καρυδιάς με βιτρώ τζάμια  που οδηγεί στην σκάλα με καρναζέικο μάρμαρο για τον πάνω όροφο. Ο χώρος κάτω μπορεί να απομονωθεί και να λειτουργήσει ανεξάρτητος. 
Μπάνιο περίπου 10 τμ με jacuzzi, γωνιακή καμπίνα ντουζιέρας με χαμάμ και ραδιοφωνο και μεγάλο παράθυρο.  Ειδική παραγγελία έπιπλο μπάνιου καρυδιά.   Ειδική κατασκευή καμάρα διακοσμητική σαν εισόδο απο καρυδιά στην Walk-In closet διπλού βάθους με καθρέπτες μπιζουτέ επίσης από καρυδιά.   Κρεββατοκάμαρα με ξύλινο πάτωμα. Αποθήκη για πλυντήριο, στεγωντήρα, ντουλάπι για καθαριστικά.  
Σε όλα τα ανοίγματα (22) ύπαρχουν λευκά μάρμαρα Κοζάνης 3 εκατοστά με μουρέλο. 
Συνθετικά κουφώματα  Γερμανίας. Διπλά τζάμια και σίτες σε όλα τα κουφώματα οι οποίες αλλάχτηκαν όλες  το 2021.  Στις πόρτες ειδικές σίτες για τα σκυλιά.(ANIMAL) (Δεν καταστρέφονται). 
Εγκατάσταση  συναγερμού με μάτια και μαγνήτες εσωτερικά, και ραντάρ κίνησης εξωτερικά και ξεχωριστά καντράν για κάθε όροφο.  Εκτός από σειρήνες και σύνδεση με εταιρία ΔΡΑΣΗ υπάρχουν συνδεδεμένοι 4  προβολείς στην σκεπή που ανάβουν αν χτυπήσει ο συναγερμός.   Επίσης υπάρχουν τηλεκοντρόλ που ανάβουν όλα τα εξωτερικά φώτα και προβολείς. Επιπλέον υπάρχει ανεξάρτητο σύστημα ασύρματων καμερών.
Πρώτος όροφος. Ψηλοτάβανο 2,90 μ. Τελείωσε το 1992. Ανακαινίστηκε το 2008. Το 2019 βάφτηκε το σπίτι μέσα έξω και αλλάξαμε πάτωμα στο σαλόνι και χώλ. Τοποθετήθηκε δρύινο ημιμασίφ γερμανικό ξύλο (από Ρούντο).  Σαλόνι περίπου 30 τμ με θέα Θεσσαλονίκη  με γωνιακή βεράντα περίπου 15 τμ . Θέα Θεσσαλονίκη.  Ενεργειακό τζάκι με λευκό μάρμαρο Κοζάνης γωνιακό με σέρβις 2021.  Καλώδιο  περασμένο κάτω από πάτωμα για ηχεία και ενσύρματο WIFI.Παράθυρο φάρδους δύο μέτρων σχεδόν από το πάτωμα με απίθανη θέα στη θεσσαλονίκη. 
Καλοριφέρ πετρελαίου. Δρύινες εσωτερικές πόρτες όλες ειδική παραγγελία. 
Κρεβατοκάμαρα περίπου 45 τμ. Εσωτερικό WC , ντούζ, λεκάνη,νιπτήρας. Laminate ξύλινο πάτωμα αρίστης ποιότητας. Εντοιχισμένη ντουλάπα σχεδιασμένη για παπουτσοθήκη. Τετράφυλλη γωνιακή ντουλάπα ως το ταβάνι. Υπάρχει επίσης χώρος για καθιστικό και ιδίαίτερος χώρος για γραφείο και δύο ντουλάπες. Έχει εξι παράθυρα σε 3 πλευρές με θέα Θεσσαλονίκη. 
Παιδικό δωμάτιο περίπου 16 τμ με μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα ( 2,20 ώς το ταβάνι) παράθυρο  και μπαλκόνι με θέα Θεσσαλονίκη. 
Κουζίνα 14 τμ με μεγάλο μπαλκόνι και παράθυρο ηλιόλουστη. Κατασκευάστηκε το 2009 μασίφ δρύϊνη, μοντέρνα ειδική παραγγελία, χειροποίητη.
Μπάνιο 7 τμ με δρύινα έπιπλα χειροποίητα με μεγάλο παράθυρο και μπανιέρα μεγάλη. Μισό πατάρι και  ψηλοτάβανο.
Στο χώλ υπάρχει πελετόσομπα εξαιρετικής κατασκευής με δύο αεραγωγούς που ζεσταίνουν διαφορετικούς χώρους με σέρβις 2021 (τιμή αγοράς 4.200 ευρώ )
Ξεχωριστή είσοδο με 12 σκαλοπάτια με πόρτα ασφαλείας  και μεγάλο σκεπαστό πλατύσκαλο με διακοσμητικές πέτρες πηλίου σέ όλη την σκάλα και είσοδο. Κάτω από την σκάλα υπάρχει ακόμη μία αποθήκη περίπου 6 τμ. Υπάρχει θυροτηλέφωνο με τα ίδια χαρακτηριστικά του πρώτου ορόφου. 
Δύο θέσεις πάρκινγκ σε υπόστεγο με κεραμοσκεπή και επιπλέον χώρος για στέγαση ξύλων 10 κυβικών.
Αποθήκη με boiler 160 λίτρων τριπλής ενεργείας. (Ρεύμα, ηλιακό, πετρέλαιο, όλα εγκατεστημένα ).  Επιπλέον αποθηκευτικός χώρος . Ξεχωριστή αποθήκη για δεξαμενή πετρελαίου δύο τόνων.  Ξεχωριστή αποθήκη για τον καυστήρα. Όλα με κεραμοσκεπή. 
Αποθήκη με κεραμοσκεπή περίπου 25 τμ που βρίσκεται μέσα η δεξαμενή νερού για αυτόματο πότισμα 7 κυβικών. Σύστημα αυτόματου ποτίσματος. 
Κτιστή υπαίθρια κουζίνα με κεραμοσκεπή με πάγκους, νιπτήρα και ζεστό νερό. Εξωτερική κτιστή ψησταριά. Εξωτερικός ξυλόφουρνος. 
Τα κάγκελα περιμετρικά είναι από μασίφ βαμμένα το 2019. Το σπίτι περιμετρικά έχει κτιστεί με πέτρα πηλίου. Ο δρόμος φάρδους 3 μέτρων και μήκους περίπου 100 μ. έχει καλυφθεί με πελεκωτή πέτρα Πηλίου. Υπάρχει 100 τ.μ  πλάκα μπροστά στο σπίτι με πέτρα Πηλίου. Περιφερειακά όλο το σπίτι καλύπτεται με πέτρα Πηλίου πετρόκτιστο όπως και κάποιοι ψηλοί τοίχοι και καμινάδα. Η περίφραξη σε ένα μεγάλο κομμάτι και οι τοίχοι των αποθηκών καλύπτονται με κάποια άλλη διακοσμητική πέτρα. 
Πισίνα 60 τμ εμβαδόν και 90 κυβ.μ. όγκος με πλακάκι και υπερχείληση. 
Κλιμακοστάσιο - αποθήκη - δεξαμενή νερού έχει αντλία με ισχυρή ιπποδύναμη και φίλτρο μεγάλης χωρητικότητας πλήρως συντηρημένο 2021. (αντικαταστάθηκαν τα φίλτρα άμμου).  Αυτόνομο Ρομπότ καθαρισμού τοίχων και πάτου.  Περιβάλλον χώρος της πισίνας πλήρως διαμορφωμένος. 
Η κεραμοσκεπή είναι πλήρως συντηρημένη (2021).  Οι υδροροές είναι μή εμφανής.  Στη στέγη υπάρχει εγκατάσταση φωτοβολταϊκών ισχύος 10 KW που αποδίδουν περίπου 5.500 ευρώ ετησίως για ακόμη 15 χρόνια. 
Η παροχή της ΔΕΗ είναι τριφασική με προνομιούχο νυχτερινή οικονομική χρέωση. 
Στην είσοδο του οικοπέδου, υπάρχει συρόμενη μαντεμένια καγκελόπορτα  με ασύρματο μηχανισμό λειτουργίας. Βαμμένη 2019.  Όλα τα εξωτερικά φωτιστικά ανάβουν επίσης με remote control. 
Η κατασκευή είναι προορισμένη για ακόμη έναν όροφο. Το σπίτι είναι κτισμένο πάνω σε βράχο. Χρειάστηκαν ειδικά σκαπτικά μηχανήματα για τα θεμέλια. Υπάρχει βόθρος μεγάλος στο τέλος του οικοπέδου (μακρυά από το σπίτι). Κοινοτικός δρόμος ασφαλτοστρωμένος 300 μ έως το σπίτι που περιβάλλεται από πεύκα και φυτά. Δεν οδηγεί πουθενά αλλού.  Ο εξωτερικός χώρος είναι πλήρως και καλαίσθητα διαμορφωμένος. Πέραν των διακοσμητικών φυτών υπάρχει και λαχανόκηπος με ανεξάρτητο αυτόματο πότισμα. Τέλος στο κάτω μέρος του οικοπέδου υπάρχει ξεχωριστή εσωτερική περίφραξη με καλή κατασκευή για σκυλιά. 

Характеристики
Типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
276 m²
Помещения
5
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Камин
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Расходы
Цена
€ 600 000
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2002
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Отопление

    Автономное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем