Односемейная вилла, отличное состояние, 400 m², Dikigorika, Вуле

Вуле
€ 13 000/месяц
5+ помещения
400 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 08.06.2024
Описание

ID: 1727201

Στην Ανατολική Αττική, στην Κάτω Βούλα, διατίθεται προς μίσθωση πολυτελής βίλα 400τ.μ., με πισίνα. Εκτείνεται σε 3 επίπεδα, ισόγειο – 2ος όροφος. Πρόκειται για ένα γωνιακό και πολύ φωτεινό ακίνητο, κατασκευής του 2009, με πρόσφατη ανακαίνιση. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και προσφέρει όλες τις ανέσεις.

Στο ισόγειο, το επίπεδο που ενώνεται με τον κήπο, βρίσκεται ένα μάστερ διπλό υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, 2 μονά δωμάτια που επικοινωνούν μεταξύ τους με μπάνιο, ένα tv room, ένα μπάνιο, ένα w/c, ένα laundry room, ένα δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο, μια αποθήκη και το γκαράζ. Στον 1ο όροφο τοποθετείται το άνετο, πολυτελές σαλόνι με το τζάκι και τον χώρο του μπαρ, ένα δεύτερο καθιστικό, μια τραπεζαρία, η πλήρως λειτουργική κουζίνα, άλλη μια βοηθητική τραπεζαρία και ένα w/c. Τέλος, στον 2ο όροφο – σοφίτα, βρίσκεται μια master κρεβατοκάμαρα και ακόμα ένα υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο.

Διαθέτει ξύλινα δάπεδα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, τέντες στις βεράντες, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, θυροτηλεόραση και εσωτερική σκάλα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, ενώ διατίθενται επίσης κλιματιστικά για την ψύξη και boiler για τη θέρμανση του νερού. Εξωτερικά, διαθέτει έναν μεγάλο, διαμορφωμένο κήπο, με πλακόστρωτο καθιστικό με μπάρμπεκιου και πισίνα, όπως επίσης και φυτεμένα δέντρα περιμετρικά. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη και δύο θέσεις στάθμευσης.

Βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο, σε μια ήσυχη περιοχή, πολύ κοντά στη θάλασσα, στο νοσοκομείο της Βούλας, σε γήπεδα, πάρκα και πλατείες, ενώ έχει άμεση πρόσβαση στην αγορά και τις δημόσιες συγκοινωνίες.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
400 m²
Помещения
5+ (5 спальни, 1 другая), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Мансарда
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 13 000/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
2009
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем