Дуплекс Κελέση Αντωνίου, 7, Καλλικράτεια Ελλάδα, 63080, Центр, Kallikrateia

KallikrateiaΚελέση Αντωνίου, 7, Καλλικράτεια Ελλάδα, 63080
€ 154 076
2 помещения
59 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 08.06.2024
Описание

ID: 621

Το έργο «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» είναι ένα συγκρότημα κατοικιών υψηλής τάξεως στο στιλ Hi-Tech με περισσότερα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει το σύγχρονο σπίτι. Βρίσκεται σε μια γαλήνια, ξηρή και ηλιόλουστη περιοχή στη Νέα Καλλικράτεια μόλις 160 μέτρα από την παραλία. Σε δυο βήματα από το συγκρότημα βρίσκεται μια θαυμάσια αμμουδιά με καλό βυθό, κατάλληλο για μικρά παιδιά.

Από τα κυριότερα προνόμια που προσφέρει Το έργο «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» είναι οργανωμένη διαχείριση του κτήματος, το οποίο είναι περιφραγμένο, με αυλές για κάθε διαμέρισμα ισογείου, με θέσεις πάρκινγκ. Το άλλο πλεονέκτημα — και είναι το πρώτο έργο στην Καλλικράτεια που το προσφέρει — ευρύχωρες ταράτσες ρετιρέ με πέργκολες (Roof Garden), ξεχωρισμένες μια από την άλλη. Αυτές οι ταράτσες προσφέρουν επιπλέον εμβαδά (έως 26,50τμ) και εξασφαλίζουν ευχάριστη διαμονή. Μεγάλα μπαλκόνια ακόμα και με τη απεριόριστη θέα θάλασσας χαρίζουν επιπλέον στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Για τον ίδιο σκοπό, τα ισόγεια διαμερίσματα και τα στούντιο διαθέτουν τεράστιες ιδιωτικές εσωτερικές αυλές από 11 έως 32 τ.μ., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι για μπάρμπεκιου, πισίνες, παιδική χαρά ή για οποιονδήποτε άλλο τρόπο αναψυχής. Ο περισσότερος χώρος βρίσκεται πίσω από το κτίριο και είναι «αόρατος» από το δρόμο και ασφαλής για τα παιδιά.
Το έργο «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» ανεγείρεται μόνο από σύγχρονα υλικά υψηλής ποιότητας κυρίως ευρωπαϊκής προέλευσης, Σε κάθε διαμέρισμα τοποθετούνται ιταλικά πλακάκια και ενσωματωμένα είδη υγιεινής, κουφώματα με διπλά τζάμια και σήτες, θωρακισμένη εξώπορτα, σύγχρονη κουζίνα, γίνονται εγκαταστάσεις για ηλιακά (σε μεζονέτες), κλιματιστικά, κεραία, τηλέφωνο και Internet .

Χρησιμοποιούνται ακριβά υγρομονωτικά υλικά για το θεμέλιο, τη στέγη και τα μπαλκόνια.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
59 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Мансарда
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 154 076
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем