Пентхаус отличное состояние, 75 m², Ano Glyfada, Glyfada

Glyfada
€ 1 000/месяц
2 помещения
75 m²
1 ванная
Этаж 2
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 09.06.2024
Описание

ID: 656106


Κωδικός ακινήτου: 656106

Σε μία από τις πιο κομψές γειτονιές της Γλυφάδας, η Άνω Γλυφάδα, ενοικιάζεται ένα πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 2ο όροφο. Με μια συνολική επιφάνεια 75 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε μια άνετη και μοντέρνα ζωή. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και ένα μπάνιο.

Αυτό το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 2008 και έχει ενεργειακή κλάση Δ. Διαθέτει μοναδική θέα προς το ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου και πατώματα από πλακάκι. Η πόρτα ασφαλείας με τρίαινα και οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν ασφάλεια και άνεση. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει ανελκυστήρα, έναν όμορφο κήπο και τζάκι για να απολαμβάνετε ζεστές βραδιές το χειμώνα. Είναι επίσης εξοπλισμένο με A/C και προεγκατάσταση για A/C και συναγερμό.

Τα διπλά τζάμια, οι σίτες και οι σκάλες εισόδου προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια και άνεση. Το νυχτερινό ρεύμα και η ανοιχτωσιά κάνουν το διαμέρισμα ιδανικό για οικογένειες. Τέλος, τα μεγάλα μπαλκόνια, με θέα στη γύρω περιοχή, είναι ιδανικά για να απολαύσετε τον καφέ σας τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, με απόσταση μόλις 1500 μέτρα από το μετρό. Η τιμή ενοικίου είναι 1.000 € το μήνα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα από τα πιο όμορφα διαμερίσματα της περιοχής!
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Пентхаус | Элитная недвижимость
Площадь
75 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
2° этаж, с лифтом
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Общий сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 1 000/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
2008
состояние
Отличное / Отремонтированное
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем