Двухкомнатная квартира отличное состояние, второй этаж, Neapoli, Никея

Никея
€ 250 000
3 помещений
100 m²
1 ванная
Этаж 2
Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 10.06.2024
Описание

ID: 50117

Οροφοδιαμέρισμα 2ου οροφου τριώροφης πολυκατοικίας στην Νεάπολη σε ήσυχη περιοχή κοντά σε συγκοινωνίες, μέτρο, σχολεία. 2 μεγαλα υπνοδωματια που βγαίνουν στο πίσω μπαλκονι (δυνατότητα διαμορφωσης για 3ο υπνοδωματιο) με δικες τους εντοιχισμενες ντουλαπες, διάδρομος με επιπλεον εντοιχισμενες ντουλαπες, καινούργιο μπάνιο (ανακαίνιση 2023)με led φωτισμό, ντουζιέρα με εντοιχισμενες βρύσες. Μεγαλη κουζίνα με ξεχωριστο χωρο για καθημερινη τραπεζαρία καναπέ και τηλεόραση με προσβαση στο μπροστινο μπαλκονι. Μεγάλο σαλόνι με τζάκι και 2η τραπεζαρια επισης προσβαση στο μπροστινο μπαλκονι. Καινούργιος ηλιακός θερμοσίφωνας Nobel 160lt, ασανσερ, κεντρική θέρμανση με καλοριφερ και κλιματιστικά σε σαλόνι, κρεβατοκαμαρα (daikin). Σε ολο το διαμερισμα υπάρχουν μαρμαρινα πατωματα. Μεγαλα μπαλκονια μπρος- πισω, τεντες, απεριοριστη θεα, ευάερο - ευήλιο, μπαλκονοπορτες αλουμινιου, σιτες στα υπνοδωματια. Θέση στάθμευσης σε πυλωτή, ηλεκτρική γκαραζοπορτα με τηλεχειρισμο, κήπος. Κοινοχρηστη ταρατσα με χτιστό μπαρμπεκιου περγκολα, θεα σε ολο τον Πειραια και Αθηνα. Αποθηκευτικός χώρος στο υπογειο Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα. Πολυ χαμηλα κοινοχρηστα.
Δυνατότητα πώλησης με η χωρις ηλεκτρικές συσκευές (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και έπιπλα όπως είναι στις φωτογραφίες αν το επιθυμεί ο αγοραστής - κατοπιν συμφωνιας.

- Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα ακίνητα και πληροφορίες στο
www.nova-terra.gr

Κωδικός ακινήτου: 50117, www.nova-terra.gr
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
100 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
2° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 250 000
Энергоэффективность
год постройки
1980
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем