Двухкомнатная квартира Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 145 000
3 помещений
80 m²
1 ванная
Этаж R
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 12.06.2024
Описание

ID: 444844

ΧΑΡΙΛΑΟΥ Πωλειται εξαιρετικό ανωγειο διαμέρισμα 80τμ. Αποτελειται απο δύο υπνοδωμάτια, μια μεγάλη σαλοκουζίνα και πληρες λουτρο. Ειναι διαμπερές και φωτεινό καθως τα δυο υπνοδωματια καθως και η σαλοκουζίνα διαθέτουν μπαλκονια.
Εχει ανακαινιστει απο επαγγελματια με ποιοτικά υλικά και συχρονη αιθητική. Διαθέτει πορτα ασφαλειας, σιτες και ηλεκτρικα μεταλλικά πατζούρια. Υπαρχει μεγαλη ντουλαπα στο ενα υπνοδωματιο καθως και αποθηκευτικός χωρος εξω απο το λουτρο. Τα υδραυλικα και ηλεκτρολόγικα του διαμερισματος εχουν ανακαινιστει εκ βαθρων. Αποτελει εξαιρετική επιλογη για επενδυση αλλα και ιδιοκατοικιση καθως βρισκεται σε ησυχη γειτονια και πολυ καλο σημειο κοντα σε συγκοινωνιες και κεντρικες οδους.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
80 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
бельэтаж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Меблировано
Расходы
Цена
€ 145 000
Энергоэффективность
год постройки
1970
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем