Двухкомнатная квартира Βούλα, Kalymniotika, Вуле

ВулеΒούλα
€ 1 500/месяц
3 помещений
81 m²
2 ванные
Этаж T
Нет Лифт
Объявление обновлено 11.06.2024
Описание

ID: 643422

Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα με ισόγειο και ημιυπόγειο, έχει συνολική επιφάνεια 81 τ.μ. Έχει και ιδιωτικό κήπο, που εκτείνεται σε 75 τ.μ., προσφέροντας έναν ήρεμο υπαίθριο χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Υπάρχει και υπόγειος χώρος στάθμευσης, κατάλληλος για μικρά οχήματα και μηχανές. Επιπλέον, υπάρχει και κοινόχρηστη πισίνα, ιδανική για να απολαύσετε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, σας υποδέχεται ένα όμορφα σχεδιασμένο σαλόνι, που αποπνέει κομψότητα και άνεση. Ο χώρος είναι επιπλωμένος με γούστο, με υλικά υψηλής ποιότητας και μοντέρνα διακόσμηση. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο άφθονο φυσικό φως να πλημμυρίσει το δωμάτιο, δημιουργώντας μια φιλόξενη και ευάερη ατμόσφαιρα.

Δίπλα στο σαλόνι υπάρχει μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα, πλήρης με όλες τις απαραίτητες συσκευές και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Το διαμέρισμα διαθέτει 2 άνετα υπνοδωμάτια, παρέχοντας άφθονο χώρο για ξεκούραση και χαλάρωση. Κάθε υπνοδωμάτιο είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, με άνετα έπιπλα και παράθυρα. Τα μπάνια είναι διακοσμημένα με γούστο και εξοπλισμένα με μοντέρνα έπιπλα .

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά αυτού του διαμερίσματος περιλαμβάνουν αυτόνομη θέρμανση, εξασφάλιση ζεστασιά και άνεση κατά τους ψυχρότερους μήνες, καθώς και κλιματισμό . Το πολυτελές μαρμάρινο δάπεδο προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στους χώρους.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
81 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 1 500/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
2001
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем