Односемейная вилла Άγιος Ονούφριος, Kounoupidiana, Akrotiri

AkrotiriΆγιος Ονούφριος
€ 480 000
5 помещения
275 m²
2 ванные
Нет Лифт
Объявление обновлено 11.06.2024
Описание

ID: 11-905


Κωδικός Ακινήτου 11-905.
Πωλείται βίλα 275 τ.μ. στον Άγιο Ονούφριο Ακρωτηρίου. 
Η εντυπωσιακή  αυτή βίλα συνολικής έκτασής 275μ² προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης, χτισμένη σε μια εξαιρετική τοποθεσία που συνδυάζει την ησυχία και την ιδιωτικότητα, ενώ βρίσκεται μια ανάσα μόνο μακριά από τη θάλασσα  και 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης των Χανίων.
Τοποθετημένη σε έναν οικόπεδο 485μ², αυτή η κατοικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα, διαθέτοντας ευρύχωρους χώρους, ένα ζεστό σαλόνι με τζάκι, μια κομψή τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Με τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια και δύο άνετα μπάνια, αυτή η βίλα προσφέρει άφθονο χώρο για την οικογένεια και τους καλεσμένους της.
Το υπόγειο, που χρησιμοποιείται σαν αποθήκη και υπόγειο γκαράζ, έχει άμεση πρόσβαση στον κήπο προσφέροντας τη δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα ανεξάρτητο ξενώνα με αυτόνομη είσοδο.
Η θέα του ακινήτου είναι εξαιρετική αφού συνδυάζει τόσο την θάλασσα πανοραμικά, όσο και το βουνό. Η θέα είναι ανεμπόδιστη και εμφανής σχεδόν από κάθε σημείο του ακινήτου . 
Στον άνετο κήπο της μονοκατοικίας συναντάμε μια μεγάλη πισίνα, που θα ικανοποιήσει ακόμα και του απαιτητικότερους επισκέπτες, ενώ ο περιβάλλον χώρος του κήπου διαθέτει BBQ, και μεγάλο χώρο για τραπεζαρία και εξωτερικό καθιστικό.
Τιμή 480.000 ευρώ





Характеристики
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла
Площадь
275 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Бассейн
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 480 000
Энергоэффективность
год постройки
2002
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем