Дуплекс Βριλήσσια, Центр, Vrilissia

VrilissiaΒριλήσσια
€ 400 000
4 помещения
128 m²
Нет Лифт
Объявление обновлено 13.06.2024
Описание

ID: 546447

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - Μεζονέτα 128τμ σε οικόπεδο 128τμ, 3 υ/δ, 3 επίπεδα: ημιυπόγειο-ισόγειο-1ος, κατασκευή 1985, ενεργειακή κλάση Β, σαλόνι, κουζίνα, κλιματισμός, μία ανοιχτή θέση parking, πρόσοψης, ηλιακός, τζάκι, κήπος, κουφώματα ξύλινα, τύπος δαπέδων πλακάκι, νυχτερινό ρεύμα, εσωτερική σκάλα, playroom.
Εξαιρετική αυτόνομη μονοκατοικία τριών επιπέδων υπογείου - ισογείου και 1ου ορόφου στα Βριλήσσια. Στο υπόγειο είναι ένας χώρος διαμορφωμένος με κουζίνα και wc. Στο ισόγειο υπάρχει ενιαία κουζίνα, μεγάλο σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, 1wc και στον 1ο όροφο υπάρχουν 2 υ/δ και το κεντρικό μπάνιο. Το ακίνητο βρίσκεται στο πιο ωραίο σημείο της περιοχής, πολύ κοντά σε αγορά, κεντρικούς δρόμους, εύκολη πρόσβαση σε Αττική Οδό. Είναι διαμπερές, φωτεινό, πρόσοψης. Η τοποθεσία είναι προνομιακή αφού πρόκειται για μία ήσυχη και ασφαλή περιοχή κατοικιών, με πολύ πράσινο. Σε απόσταση 8'-10' ' με το αυτοκίνητο΄ από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και Χαλανδρίου αντίστοιχα και με εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες, αγορά, σχολεία, φαρμακεία, τράπεζες και διασκέδαση, το ακίνητο εξασφαλίζει τον ιδανικό συνδυασμό για όποιον θέλει να απολαμβάνει τις παροχές του κέντρου και την ησυχία της γειτονιάς. Ο επενδυτικός χαρακτήρας για μακροχρόνια μίσθωση ενισχύεται από τη εύκολη πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο των Βριλησσίων, σε γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ξενόγλωσσα σχολεία και εμπορικά κέντρα που φιλοξενούνται σε μικρή απόσταση από το ακίνητο. Η θέση του ακινήτου είναι ιδανική για ιδιοκατοίκηση και προσελκύει νέα ζευγάρια και οικογένειες. Το ακίνητο εξυπηρετείται από τους σταθμούς μετρό Χαλανδρίου και Δουκίσσης Πλακεντίας, τον προαστειακό της Λεωφόρου Πεντέλης, πολλές λεωφορειακές γραμμές, τη Λεωφόρο Πεντέλης την Αττική και την Εθνική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο.
Τιμή €400.000 (κωδ. 546447) 2107007070 ΜΑΡΟΥΣΙ Email: maroussi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
128 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая)
этаж
1° этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Внешняя планировка
Частный сад
Расходы
Цена
€ 400 000
Энергоэффективность
год постройки
1985
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем