Дуплекс Νέα Ποτίδαια, Nea Potidaia, Moudania

MoudaniaΝέα Ποτίδαια
€ 550 000
5+ помещения
250 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 12.06.2024
Описание

ID: 12-37644

Κωδικός ακινήτου: 12-37644 - Μουδανιά Νέα Ποτίδαια ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 250 τ.μ. σε οικόπεδο 750 τ.μ. μόνο 80 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2010 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, κήπο, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. - Τιμή: 550.000 €
Βρίσκεται σε μια από τις πιο εξωτικές τοποθεσίες της Νέας Ποτίδαιας. Σε ένα οικόπεδο 700 τ.μ. βρίσκεται ένα καταπληκτικό οικιστικό κτίριο, το οποίο αποτελείται από δύο μεζονέτες σε  τρία επίπεδα και έχει συνολική επιφάνεια 250 τ.μ. Μόλις 80 μέτρα μακριά από την παραλία, αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για όσους αναζητούν πολυτελή διαβίωση σε μια πανέμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία.

Το κτίριο ολοκληρώθηκε το 2010 και έχει ενεργειακή κλάση Β, δίνοντας έτσι την δυνατότητα για οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον κατοικία. Διαθέτει ατομική θέρμανση με ηλεκτρικό σύστημα, θέα στη θάλασσα και στην Σιθωνία, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, θωρακισμένη πόρτα, διπλά τζάμια και πολλές ανέσεις για μια άνετη και ασφαλή διαβίωση.

Το εσωτερικό του κτιρίου αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο χώρο σαλοκουζίνας και δύο μπάνια, προσφέροντας άνετους χώρους για κάθε μέλος της οικογένειας. Επιπλέον, υπάρχει και ένας κήπος στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την μοναδική θέα στη θάλασσα.

Αυτό το μοναδικό ακίνητο προσφέρει  απίστευτη πανοραμική θέα στη θάλασσα και την Σιθωνία. Κάθε μεζονέτα  είναι 90 τ.μ.  και διαθέτει τρία επίπεδα, με ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο στον πρώτο όροφο και έναν ευρύχωρο χώρο σαλοκουζίνας στο ισόγειο. Το ημιυπόγειο μπορεί να διαμορφωθεί σε ανεξάρτητο διαμέρισμα, προσφέροντας έτσι μια επιπλέον επιλογή για φιλοξενία επισκεπτών ή τη χρήση του ως γραφείο ή γυμναστήριο.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό κτίριο στην παραλία της Νέας Ποτίδαιας, με την ομορφιά της θάλασσας και της φύσης να συνοδεύουν την καθημερινότητά σας. Η τιμή πώλησης του είναι μόλις 550.000 €, κάνοντάς το μια μοναδική ευκαιρία για αγορά
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
250 m²
Помещения
5+ (3 спален, 3 других), 2 ванные
этаж
1° этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 550 000
Энергоэффективность
год постройки
2010
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем