Студия Καλλίπολη – Φρεαττύδα, Kallipoli, Kallipoli - Freattida

Kallipoli - FreattidaΚαλλίπολη – Φρεαττύδα
€ 250 000
2 помещения
52 m²
1 ванная
Этаж 5
Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 12.06.2024
Описание

ID: 964507

Προς πώληση ένα ανακαινισμένο και μοντέρνο διαμέρισμα, επιφάνειας 52 τμ, που βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός κτηρίου πολύ καλής κατασκευής. Διαθέτει δύο μπαλκόνια συνολικής έκτασης 20 τμ, προσφέροντας καλή θέα προς τη θάλασσα. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, μια κουζίνα, ένα σαλόνι με ευρύχωρους διαδρόμους, καθώς και αποθηκευτικό χώρο στο πατάρι. Παρέχεται πλήρως επιπλωμένο και είναι έτοιμο για κατοίκηση αμέσως.
Η θέρμανση του είναι κεντρική με φυσικό αέριο και παρέχεται κλιματισμός. Επιπλέον διαθέτει ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Τα κοινόχτρηστα ανέρχονται στα 18 ευρώ το μήνα.
Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία, δίπλα στη Μαρίνα Ζέας και πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά. Το μετρό απέχει 20 λεπτά με τα πόδια και 6 με αυτοκίνητο.
Η περιοχή παρέχει εύκολο πάρκινγκ και βρίσκεται επίσης κοντά σε σούπερ μάρκετ, υπηρεσίες, βενζινάδικα και το ΤΖΑΝΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία λόγω των υψηλών ενοικίων, είτε για μακροχρόνια ενοικίαση είτε για βραχυχρόνια μίσθωση.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ,σύμφωνα με το Ν. 4072/11=4-2012 ΦΕΚ 86Α.

KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
52 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
5° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 250 000
Энергоэффективность
год постройки
1973
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем