Студия отличное состояние, первый этаж, Kalymniotika, Вуле

Вуле
€ 880/месяц
2 помещения
60 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 13.06.2024
Описание

ID: W-02W508

Καλώς ήρθατε σε αυτό το εκπληκτικά ανακαινισμένο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, σε κεντρική τοποθεσία και σε κοντινή απόσταση από την όμορφη παραλία.
Το διαμέρισμα έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση, με κομψά και μοντέρνα στοιχεία, καθαρούς λευκούς τοίχους και μαρμάρινα δάπεδα. Το αποτέλεσμα είναι ένας σωστός, ευάερος και φιλόξενος χώρος που αποπνέει ζεστασιά και καλαισθησία.

Location Description

Βούλα είναι μια προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά μακριά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφέ, εστιατόρια, μια υπέροχη ακτογραμμή και ένα καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Διαθέτει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια και τράπεζες και βρίσκεται κοντά σε διεθνή σχολεία.

Προσβασιμότητα: Πρόσβαση με λεωφορείο στο κέντρο της πόλης και στη Γλυφάδα, τον πλησιέστερο εμπορικό κόμβο και μόλις 20 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Απέχει δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το πιο σημαντικό νέο έργο ανάπτυξης ακινήτων στο Ελληνικό.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
60 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
1° этаж, с лифтом
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Общий сад
Расходы
Цена
€ 880/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1975
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на газу
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем