Четырехкомнатная квартира Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚολωνάκι - Λυκαβηττός
€ 1 200 000
5+ помещения
111 m²
3+ ванные
Этаж 5
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 13.06.2024
Описание

ID: 1038519

Διαμέρισμα προς πώληση στον Λυκαβηττό.
Καλώς ήρθατε σε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα που βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά Κολωνάκι-Λυκαβηττού, ακριβώς στην καρδιά της Αθήνας. Καλύπτει 171 τ.μ., βρίσκεται στον 5ο και 6ο όροφο, παρουσιάζοντας μια σύγχρονη και εκλεπτυσμένη εμπειρία διαβίωσης
Καθώς μπαίνετε σε αυτό το κατάλυμα, σας υποδέχεται ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια κομψή τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδανική για τη διασκέδαση των επισκεπτών, καθώς και ένα WC.
Η σοφίτα διαθέτει τρία κύρια υπνοδωμάτια, το καθένα συνοδευόμενο από το δικό του πολυτελές μπάνιο, εξασφαλίζοντας απόλυτη άνεση και ιδιωτικότητα. Επιπλέον, υπάρχει ένα κύριο μπάνιο.
Υπάρχει επίσης μια μικρή κουζίνα, ένα δεύτερο σαλόνι, καθώς και ένα γραφείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον υπνοδωμάτιο.
Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της σοφίτας είναι οι τέσσερις χώροι με μπαλκόνι/βεράντα, παρέχοντας άφθονο χώρο για να απολαύσετε την εκπληκτική πανοραμική θέα στο γύρω αστικό τοπίο. Χαλαρώστε μετά από μια κουραστική μέρα στο εξωτερικό τζακούζι, που βρίσκεται στον φιλόξενο εξωτερικό χώρο, που εκτείνεται σε εντυπωσιακά 55 τ.μ. Για να καλύψει τις πρακτικές σας ανάγκες, αυτό το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης χώρο στάθμευσης και αποθήκη.
Ορισμένες από τις μονάδες έχουν ήδη κρατηθεί, και θα παραδοθούν στα μέσα του 2024.
Το Kolonaki-Lycabettus, γνωστό για την κομψή ατμόσφαιρα και τον πολυτελή τρόπο ζωής του, προσφέρει απαράμιλλη άνεση και ανέσεις. Βυθιστείτε στη ζωντανή τοπική κουλτούρα, με μια πληθώρα από πολυτελή καταστήματα, πολυτελείς μπουτίκ, μοντέρνα καφέ και γκουρμέ εστιατόρια, όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Η γειτονιά φιλοξενεί επίσης πολλά μουσεία, γκαλερί τέχνης και ιστορικά ορόσημα, παρέχοντας έναν τέλειο συνδυασμό πολιτισμού και πολυτελούς διαβίωσης. Χάρη στην κεντρική του θέση, οι κάτοικοι έχουν εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθιστώντας εύκολη την εξερεύνηση όλων όσων έχει να προσφέρει η Αθήνα.
Μη χάσετε αυτή τη σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πολυτελές ακίνητο στην περιζήτητη γειτονιά Κολωνάκι-Λυκαβηττού. Ζήστε την επιτομή της σύγχρονης ζωής με εκπληκτική θέα και κορυφαίες ανέσεις. Προγραμματίστε μια θέαση σήμερα και κάντε αυτό το αξιόλογο ακίνητο το νέο σας σπίτι.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: A4-5724.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
111 m²
Помещения
5+ (4 спальни, 3 других), 3+ ванных
этаж
5° этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Мансарда
Железная дверь
Балкон
Бассейн
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 1 200 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем