Трехкомнатная квартира Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚολωνάκι - Λυκαβηττός
€ 399 000
4 помещения
95 m²
3 ванных
Этаж T
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 13.06.2024
Описание

ID: 1038528

Λυκαβηττός Διαμέρισμα προς πώληση. Aυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα 95 τ.μ. προσφέρει μια απαράμιλλη ευκαιρία διαμονής σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες της πόλης.
Το ακίνητο εκτείνεται σε όλο το ισόγειο και τον 1ο όροφο, με σχεδιασμό σοφίτας που αποπνέει σύγχρονη κομψότητα. Προσφέρει ευρύχωρο σαλόνι, κομψή τραπεζαρία και άρτια εξοπλισμένη κουζίνα, και είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τη μοντέρνα διαβίωση και τη διασκέδαση.
Με συνολική επιφάνεια 95 τ.μ., το διαμέρισμα συνδυάζει άψογα λειτουργικότητα και ομορφιά. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, παρέχοντας άφθονη ιδιωτικότητα και άνεση, ενώ δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο καλύπτουν τις ανάγκες της οικογένειας ή των επισκεπτών.
Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης WC για μεγαλύτερη άνεση. Η μοναδικότητα αυτού του διαμερίσματος σε σοφίτα βρίσκεται στις τρεις γοητευτικές αυλές που είναι διάσπαρτες τριγύρω, δημιουργώντας γαλήνιες υπαίθριες περιοχές που είναι ιδανικές για χαλάρωση ή δείπνο στο ύπαιθρο. Με έκταση πάνω από 45 τ.μ., ο εξωτερικός χώρος προσφέρει μια όαση ηρεμίας στην καρδιά της πολύβουης πόλης.
Ορισμένες από τις μονάδες έχουν ήδη κρατηθεί, και θα παραδοθούν στα μέσα του 2024.
Το Κολωνάκι-Λυκαβηττός, η γειτονιά στην οποία έχει το προνόμιο να ανήκει αυτό το ακίνητο, φημίζεται για την κομψότητα και τη σύγχρονη ατμόσφαιρα. Αυτή η περιοχή γεμάτη με πολυτελείς μπουτίκ, γκαλερί τέχνης, μοντέρνα καφέ και φημισμένα γκουρμέ εστιατόρια, προσφέρει έναν ζωντανό και κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής. Η κεντρική του τοποθεσία επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα σημαντικά ορόσημα της πόλης, πολιτιστικά ιδρύματα και επιχειρηματικούς κόμβους, εξασφαλίζοντας μια άνετη και δυναμική εμπειρία αστικής διαβίωσης. Οι κάτοικοι μπορούν να κάνουν χαλαρούς περιπάτους στον παρακείμενο λόφο του Λυκαβηττού, ο οποίος προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα της Αθήνας και μια απόδραση στη φύση μέσα στο πολυσύχναστο αστικό τοπίο.
Με το μοναδικό σχεδιασμό σοφίτας, το ευρύχωρο εσωτερικό, τους γοητευτικούς εξωτερικούς χώρους και την προνομιακή τοποθεσία στο Κολωνάκι-Λυκαβηττό, αυτό το κομψό διαμέρισμα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για απαιτητικούς αγοραστές που αναζητούν μια πολυτελή και κομψή αστική κατοικία.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: Α4-5725.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
95 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 399 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем