Трехкомнатная квартира Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚολωνάκι - Λυκαβηττός
€ 638 000
3 помещений
114 m²
3+ ванные
Этаж 3
Нет Лифт
Объявление обновлено 13.06.2024
Описание

ID: 1038545

Διαμέρισμα προς πώληση στον Λυκαβηττό.
Αυτό το διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων 114μ² προσφέρει ένα συνδυασμό μοντέρνου στιλ, ευρυχωρίας και εκπληκτικής θέας στην πόλη που κόβει την ανάσα, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν έναν πολυτελή και άνετο αστικό τρόπο ζωής.
Το διαμέρισμα είναι μέρος ενός έργου ανακαίνισης που μόλις ξεκίνησε. Ορισμένες από τις μονάδες έχουν ήδη κρατηθεί, και θα παραδοθούν στα μέσα του 2024.
Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο όροφο και στον ημιώροφο και διαθέτει ένα γενναιόδωρο μέγεθος 114μ². Το κύριο επίπεδο διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα WC επισκεπτών, μια τραπεζαρία και ένα μπαλκόνι για να απολαύσετε την όμορφη θέα στην πόλη. Το κύριο υπνοδωμάτιο, που βρίσκεται στο κεντρικό επίπεδο, προσφέρει ιδιωτικό μπάνιο, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και άνεση.
Στον ημιώροφο, θα βρείτε δύο επιπλέον κύρια υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο και ιδιωτικό μπαλκόνι. Αυτά τα υπνοδωμάτια παρέχουν άφθονο χώρο για χαλάρωση και ηρεμία. Με συνολικά τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και ένα WC, αυτό το διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να καλύψει τις ανάγκες μιας αναπτυσσόμενης οικογένειας ή όσων αναζητούν επιπλέον χώρο για επισκέπτες ή ένα γραφείο στο σπίτι.
Φωλιασμένος στην καρδιά της Αθήνας, ο Λυκαβηττός είναι γνωστός για την εκπληκτική θέα στην πόλη. Η κεντρική του τοποθεσία εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε μια πληθώρα ανέσεων, όπως μοντέρνα καφέ, πολυτελή εστιατόρια, μπουτίκ και πολιτιστικά αξιοθέατα. Οι κάτοικοι μπορούν να κάνουν έναν χαλαρό περίπατο για να εξερευνήσουν τους γοητευτικούς δρόμους ή να απολαύσουν ένα πικνίκ στους καταπράσινους χώρους της γύρω περιοχής. Ο Λυκαβηττός προσφέρει έναν ζωντανό και κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής, με την πλούσια ιστορία και τη σύγχρονη ενέργειά του.
Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το κομψό και ευρύχωρο διαμέρισμα δικό σας, συνδυάζοντας τέλεια τη σύγχρονη ζωή με τη διαχρονική γοητεία του Λυκαβηττού. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να προγραμματίσετε μια θέαση και να ζήσετε μόνοι σας την ομορφιά αυτής της μοναδικής ιδιοκτησίας.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: Α4-5608.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr,
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
114 m²
Помещения
3 спален, 3+ ванных
этаж
3° этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 638 000
Энергоэффективность
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем