Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
1/2
Εξωτερικός Χώρος

Хотите больше фотографий?

Запросите фото у рекламодателя

Отдельный дом на одну семью 70 m², новая, Palaikastro, Itanos

Itanos
€ 340 000
3 помещений
70 m²
1 ванная
Нет Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 13.08.2024
Описание

ID: 433792

Πωλείται εξαιρετική νεόδμητη πολυτελή βίλα 70 τ.μ. σε οικόπεδο 1,5 στρέμ. με υπέροχη θέα στην περιοχή Κουρεμένος Σητείας. Η βίλα βρίσκεται σε συγκρότημα δύο επιπλέον όμοιων κατοικιών και είναι αυτόνομη με δικό της μεγάλο κήπο, ιδιόκτητη πισίνα, pool bar, μπάρμπεκιου και 4 θέσεις στάθμευσης. Αποτελείται από 2 Υ/Δ, τζάκι, ενιαίο χώρο κουζίνα - σαλόνι και μπάνιο. Επίσης έχει βεράντες μεγάλες καλυμμένες με πέργκολα. Οι κατοικίες καλύπτονται ενεργειακά και με ηλιακά πάνελ. Το συγκρότημα και των τριών κατοικιών έχει κοινόχρηστο γήπεδο τένις και παιδική χαρά. Είναι ιδανική για κύρια αλλά και για εξοχική κατοικία και καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Αγοράζοντας και τις τρείς βίλες οι οποίες βρίσκονται σε οικόπεδο 5 στρεμμάτων μπορείς να κάνεις μια εξαιρετική τουριστική επένδυση για εκμετάλλευση.

Η παραλία του κουρεμένου απέχει περίπου 16km από την Σητεία και 1km από το Παλαίκαστρο και 5 km από το πασίγνωστο Βαι. Η παραλία είναι η μεγαλύτερη της περιοχής με μήκος 1.5km. και σε απόσταση 500μ βρίσκεται η παραλία Χιόνα επίσης πολύ όμορφη. Έχει ψιλή άμμο, καταγάλανα νερά, αλμυρίκια και ο βυθός της είναι ιδανικός για δύτες. Πρόκειται για μια σχετικά οργανωμένη παραλία η οποία διαθέτει ντους, κάποιες ομπρέλες και beach bar. Το μέρος είναι πολύ δημοφιλές σε όλη την Ευρώπη στους λάτρεις της ιστιοσανίδας. Στους 5 καλύτερους στίβους Windsurf παγκοσμίως είναι η παραλία του Κουρεμένου που αποτελεί προορισμό για εκατοντάδες λάτρεις του σπορ κάθε χρόνο.
Πώληση, Μονοκατοικία, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 70 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2024, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Κήπος, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 1500 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Α+, Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 50, Απόσταση απο θάλασσα: 250
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
70 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 340 000
Цена за м²
4 857 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

GoldenHome Κατάστημα Κρήτης