Дуплекс, новая, 155 m², Pefkochori, Pallini

Pallini
€ 420 000
5+ помещения
155 m²
3 ванных
Балкон
Объявление обновлено 13.06.2024
Описание

ID: OI-44317

Φανταστείτε να ξυπνάτε με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και να βγαίνετε στην ιδιωτική σας βεράντα για μια πρωινή βουτιά. Αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα με μία από τις οκτώ εκπληκτικές, διώροφες πέτρινες κατοικίες μας που βρίσκονται ακριβώς έξω από το ζωντανό χωριό της Χανιώτης.
Κάθε κατοικία διαθέτει γενναιόδωρα 155 τετραγωνικά μέτρα χώρου διαβίωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός όμορφου ξενώνα. Το ημιυπόγειο διαθέτει τέσσερα δωμάτια και μια ξεχωριστή τουαλέτα, ιδανικό για φιλοξενία επισκεπτών ή τη δημιουργία ενός ιδιωτικού γραφείου στο σπίτι. Ο κύριος όροφος διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι που ρέει ομαλά σε μια μοντέρνα κουζίνα και ένα άνετο μπάνιο. Στον πάνω όροφο, ένα άνετο υπνοδωμάτιο και ένα ακόμα μπάνιο παρέχουν ένα ήσυχο καταφύγιο.
Εκτός από τον ευρύχωρο χώρο διαβίωσης, κάθε κατοικία διαθέτει μια ιδιωτική εξωτερική όαση. Απολαύστε φαγητό στην ύπαιθρο στην ατομική σας βεράντα με μπάρμπεκιου ή κάντε μια δροσιστική βουτιά στην δική σας πισίνα, ενώ θα απολαμβάνετε ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Με μεμονωμένους κήπους που κυμαίνονται από 300 έως 800 τετραγωνικά μέτρα, θα έχετε άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.
Αυτές οι πολυτελείς κατοικίες είναι χτισμένες με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και την ενεργειακή απόδοση. Οι χοντροί πέτρινοι τοίχοι παρέχουν εξαιρετική μόνωση, ενώ η μόνωση με μαλλί ενισχύει περαιτέρω την ηχομόνωση. Τα ευρύχωρα πλακάκια υψηλής ποιότητας δημιουργούν μια πολυτελή ατμόσφαιρα, που συμπληρώνεται από την κομψή πέτρα στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο. Κάθε κατοικία διαθέτει επίσης μια κομψή πέργκολα και κομψά κιγκλιδώματα από γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι, που προσδίδουν μια πινελιά μοντέρνας πολυτέλειας στον εξωτερικό χώρο.
Η άνεση είναι πρωταρχικός παράγοντας σε αυτή την ειδυλλιακή τοποθεσία. Θα βρείτε τα πάντα που χρειάζεστε για μια άνετη διαμονή σε κοντινή απόσταση. Το γραφικό χωριό Χανιώτη με τα καταστήματα και τα εστιατόριά του απέχει μόλις 500 μέτρα, ενώ σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία και ιατρείο βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Η παραλία απέχει μόλις 150 μέτρα, ενώ το τοπικό κέντρο υγείας και οι κύριες ανέσεις της πόλης, όπως το αεροδρόμιο και η Θεσσαλονίκη, βρίσκονται σε κοντινή οδική απόσταση.
Αυτές οι εξαιρετικές κατοικίες προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι του παραδείσου στην Ελλάδα. Μην χάσετε την ευκαιρία σας να ζήσετε μια ζωή πολυτέλειας και ηρεμίας - επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!
Σημείωση: έπιπλα, κρεβάτια, ηλεκτρονικά και φωτισμός δεν περιλαμβάνονται
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
155 m²
Помещения
5+ (5 спальни, 1 другая), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
3 этажи
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Частный сад
Расходы
Цена
€ 420 000
Энергоэффективность
год постройки
2024
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем