Трехкомнатная квартира отличное состояние, первый этаж, Ano Nea Smyrni, Nea Smyrni

Nea Smyrni
€ 1 200/месяц
4 помещения
140 m²
2 ванные
Этаж 1
Нет Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 18.06.2024
Описание

ID: 2445

Νέα Σμύρνη, Άνω Νέα Σμύρνη: Ενοικιάζεται μερικώς ανακαινισμένο διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 140τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, μπάνιο και 1 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1992, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, εξωτερική (καλυμμένη) θέση στάθμευσης, κλιματισμό, δάπεδα από ξύλο, τζάκι, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους.

Υπέροχο οροφοδιαμέρισμα σε τριπλό-κατοικία, Παρέχει ηλιακό θερμοσίφωνα, Ατομική θέρμανση με επίτοιχο λέβητα φυσικού αερίου, τζάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Τα μπαλκόνια στην πρόσοψη είναι στην ουσία βεράντες με τέντες με βραχίονες γίγας και τα ρολά είναι ηλεκτρικά ανοιγοκλειώμενα. Και οι τρείς κρεβατοκάμαρες είναι κανονικές, όχι μικρές και η μία έχει μεγάλη βιβλιοθήκη, εκτός από την ντουλάπα ρούχων, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι και οι τουαλέτα και το wc με παράθυρο για καλύτερο εξαερισμό χωρίς υγρασίες. Η θέση στάθμευσης είναι σε πιλοτή η οποία όμως κλειδώνει και με πόρτα που δεν αφήνει τα αδιάκριτα μάτια να βλέπουν τα οχήματα. Υπάρχει και κήπος κοινόχρηστος 80τμ στο ισόγειο και η είσοδος στην πολυκατοικία ακόμα είναι "αρχοντική"

Επιπλέον χαρακτηριστικά: TZAKI, ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΟΛΛΑ, ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. Τιμή 1.200€ | Κωδικός Ακινήτου: #2445 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира
Площадь
140 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 1 200/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1992
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Отопление

    Автономное, на метане
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем