Двухкомнатная квартира второй этаж, Kalymniotika, Вуле

Вуле
€ 1 500/месяц
3 помещений
85 m²
2 ванные
Этаж 2
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 18.06.2024
Описание

ID: W-02W6NF

Αυτό το όμορφο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων είναι ένας ευρύχωρος και φωτεινός χώρος διαβίωσης, ιδανικός για όσους εκτιμούν το μοντέρνο σχεδιασμό και την άνεση. Καθώς μπαίνετε στο εσωτερικό, σας υποδέχεται μια ανοιχτή και ευάερη διαρρύθμιση που ακτινοβολεί φυσικό φως σε όλο το διαμέρισμα.

Το σαλόνι είναι κομψά σχεδιασμένο με σύγχρονα χαρακτηριστικά με το πλεονέκτημα του τζακιού, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Από εδώ, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό μπαλκόνι που προσφέρει εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές υψηλής τεχνολογίας, καθιστώντας την προετοιμασία των γευμάτων παιχνιδάκι. Οι κομψοί πάγκοι και ο άφθονος αποθηκευτικός χώρος καθιστούν αυτή την κουζίνα τόσο κομψή όσο και λειτουργική.

Το διαμέρισμα διαθέτει ένα πολυτελές μπάνιο με μπανιέρα τζακούζι, ιδανικό για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Επιπλέον, υπάρχει ένα ξεχωριστό WC για περισσότερη άνεση.

Για άνεση όλο το χρόνο, ένα σύστημα αντλίας θερμότητας με fan coils παρέχει αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον ανεξαρτήτως εποχής.

Σε βολική τοποθεσία κοντά σε κεντρικούς δρόμους, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε επιλογές μεταφοράς και κοντινές ανέσεις. Η εγγύτητά του στη θάλασσα σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε χαλαρούς περιπάτους κατά μήκος της παραλίας όποτε το επιθυμείτε.

Ως επιστέγασμα, το διαμέρισμα διαθέτει μια κλειστή θέση γκαράζ και μια αποθήκη στο υπόγειο, παρέχοντας άφθονο χώρο για τα υπάρχοντά σας και το όχημά σας.

Συνολικά, αυτό το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων συνδυάζει τη σύγχρονη πολυτέλεια με την πρακτικότητα, προσφέροντας έναν γαλήνιο και άνετο χώρο διαβίωσης σε μια επιθυμητή τοποθεσία.
Η Βούλα είναι μια προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά μακριά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια υπέροχη ακτογραμμή και ένα καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Διαθέτει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια και τράπεζες και βρίσκεται κοντά σε διεθνή σχολεία.

Προσβασιμότητα: Πρόσβαση με λεωφορείο στο κέντρο της πόλης και στη Γλυφάδα, τον πλησιέστερο εμπορικό κόμβο και μόλις 20 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Απέχει δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το πιο σημαντικό νέο έργο ανάπτυξης ακινήτων στο Ελληνικό.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
85 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
2° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Общий сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 1 500/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
2006
отопление
Автономное, с помощью теплового насоса
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем