ηγξφγξη
ηγξγηξ
ηγγγφ
γηξγηξ
γηξγξ
γξγηξ
ηγξγη
γηξγη
γηξγηξ
γηξηγξ
γηξηγξ
γηξγη
γηξγηξ
ηγξγηξ
ηγξη
γηξγη
γηξγηξ
γηξηγ
γηξηγξ
ηγξγηξ
γηξγη
γηξγηξ
ηξξηξη
γηξγηξ
ξηγηξ
1/25
ηγξγηξ
ηγγγφ

Отдельный дом на одну семью Παρασκευόπουλου, Πυλαία-Χορτιάτης 55236, Центр, Panorama

PanoramaΠαρασκευόπουλου, Πυλαία-Χορτιάτης 55236
€ 500 000
5+ помещения
320 m²
3 ванных
Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 20.08.2024
Описание

ID: EK-6899993

μοναδική ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με έμφαση στην ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ και απεριόριστου ΦΥΣΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ!
Υπάρχει πρόβλεψη για την διασφάλιση ζωνών διαβάθμισης της ιδιωτικότητας ώστε να είναι ομαλή η μετάβαση από την δημόσια σφαίρα των σχέσεων της γειτονιάς (μικρό συγκρότημα κατοικιών) στην ιδιωτική.

Η κατοικία αναπτύσσεται ομαλά σε 4 λειτουργικά επίπεδα που συνδέονται με εσωτερικό κλιμακοστάσιο και υδραυλικό ανελκυστήρα, και βρίσκεται σε οικιστική περιοχή, στο όριο της πόλης του Πανοράματος μέσα στο δάσος και με μόνιμο σταθμό πυρόσβεσης. Είναι προστατευμένη με πλήρες σύστημα συναγερμού με αισθητήρες και κάμερες, θυροτηλεόραση από την είσοδο του συγκροτήματος, και κοινόχρηστους φωτισμένους χώρους με πλήρη περίφραξη.
Η περιοχή έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με μονοκατοικίες και μικρά συγκροτήματα κατοικιών. Το οικόπεδο 1.200m² έχει πρόσβαση από δημόσιο ασφαλτοστρωμένο δρόμο και το έδαφος του παρουσιάζει υψομετρική διαφορά 3,5 m μέχρι το βόρειο σύνορο.

Το πρώτο επίπεδο (ισόγειο /υπόγειο) έχει διττό χαρακτήρα. Από τη μία πλευρά είναι συγκεντρωμένοι οι βοηθητικοί χώροι (αποθήκες, laundry room, μηχανοστάσιο – λεβητοστάσιο), ενώ από την άλλη αναπτύσσονται χώροι κύριας χρήσης, όπως το δευτερεύον καθιστικό, play room, ξενώνας και δωμάτιο που χρησιμοποιείται και ως δωμάτιο υπηρεσίας.
Στο δεύτερο επίπεδο (ισόγειο /ανώγειο /όροφος), αναπτύσσεται ένα πολύ μεγάλο σαλόνι με μεγάλο σύγχρονο ενεργειακό τζάκι, μεγάλη τζαμαρία και πανοραμική θέα! Η κουζίνα είναι αυτόνομος χώρος, πλήρως εξοπλισμένος με πρόσβαση σε ανοιχτή βεράντα με πέργκολα.
Στον τρίτο επίπεδο(1ος όροφος /2ος όροφος) υπάρχει ένα πολύ μεγάλο υπνοδωμάτιο με βεστιάριο, ένα δεύτερο μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα μεγάλο μπάνιο
Στο τέταρτο επίπεδο υπάρχει μία μεγάλη σοφίτα /αυτόνομο υπνοδωμάτιο






Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για εύλογους ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής Διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του Ακινήτου και όχι η πραγματική.
Τα χαρακτηριστικά, οι πληροφορίες και τα επιμετρητικά στοιχεία (εμβαδόν, διαστάσεις κ.α.) του ακινήτου που έχουν καταχωρηθεί δόθηκαν από τον εντολέα μας, και το γραφείο μας δεν εφάρμοσε ελεγκτικές διαδικασίες στα στοιχεία που μας παρασχέθηκαν

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.axia.gr όπου θα βρείτε με τα δικά σας κριτήρια & με την βοήθεια χάρτη ακριβείας και άλλα παρόμοια ακίνητα μας.
Επικοινωνήστε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με τον ΥΠΈΥΘΥΝΟ του ακινήτου, με τους Ανθρώπους μας, για να σας περιγράψουμε αναλυτικά τα ακίνητα, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, και να σας υποδείξουμε τα ακίνητα πού σας ταιριάζουν.

Αλεξ. Σβώλου 31 (γωνία σχεδόν με Δημητρίου Γούναρη /Ναυαρίνου) σε ΙΣΟΓΕΙΟ υπερυψωμένο /ΑΝΩΓΕΙΟ με μεγάλη ΒΙΤΡΙΝΑ
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 27.03.27
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ: καθημερινά από 9:30 έως 19:30 & Σάββατο από 9:30 έως 14:30

Σαν Μεσιτικό & Τεχνικό γραφείο προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ με σεβασμό στους Πελάτες μας, στην Κοινωνία & τους ηθικούς κανόνες της.
Η «αξία ΑΚΙΝHΤΩΝ» ιδρύθηκε το 1999 από τον Θεοχάρη Τσόχα, μεσίτη, μηχανικό και πιστοποιημένο εκτιμητή. Σήμερα στελεχώνεται από μία ισχυρή & ευέλικτη ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία που "ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ"
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
4
Этажность здания
4
Лифт
Да
Площадь
320 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
5 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 500 000
Цена за м²
1 563 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 1/месяц
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Виртуальный тур
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем